Utakmica Napoli - Parma mogla bi biti odgođena zbog oluje, iz Parme ne žele čuti za to

Napravljena velika šteta na krovu stadiona

Utakmica Napoli - Parma mogla bi biti odgođena zbog oluje, iz Parme ne žele čuti za to

Utakmica Serije A Napoli - Parma mogla bi biti odgođena ili igrana iza zatvorenih vrata.

Šanse za to postoje nakon velike oluje koja je sinoć zadesila Napulj i pokidala neke dijelove krova stadiona San Paolo. Svjedoci kažu kako su se dijelovi krova jutros mogli naći čak i na terenu.

Inspekcija će od 14.00 do 14.30 sati predgledati stadion i krov pomoću drona i nakon toga će biti donešena odluka o tome šta će biti s utakmicom.

Šanse da se meč potpuno odgodi postoje, ali su jako male. Veće su vjerovatnoće da će samo neki dijelovi tribina biti zatvoreni. Također, postoji i mogućnost da će utakmica biti igrana iza zatvorenih vrata. Kapije stadiona u slučaju odigravanja meča bit će otvorene sat kasnije nego inače.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sky Sport javlja kako iz Parme ne žele da meč bude odgođen jer smatraju da je to samo izgovor ljudi iz Napolija koji žele dati više vremena novom treneru Gennaru Gattusu da spremi momčad koju je preuzeo u srijedu.

Inače, susret između Napolija i Parme trebao bi početi od 18.00 sati, tako je barem planirano

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti