Poniženje na Allianz-Areni kakvo moderni fudbal ne pamti: "Raširio je noge kao Mia Khalifa"

Poniženje na Allianz-Areni kakvo moderni fudbal ne pamti: "Raširio je noge kao Mia Khalifa"

Edmir Škorić

Bayern je u Minhenu na Allianz Areni sa 1:0 savladao Arsenal i tako sa ukupnih 3:2 prošao u polufinale Lige prvaka.

Nakon 2:2 u Londonu, nešto slabije izdanje u revanšu, ali je Bayern bio bolji i zasluženo prošao, a gol odluke postigao je Joshua Kimmich.

Bayern je treći polufinalist nakon PSG-a i Borussije Dortmund, a u polufinalu će igrati protiv Manchester Cityja ili Real Madrida. Na Etihadu se trenutno igraju produžeci.

Što se tiče duela na Allianz-Areni, viralan je postao potez fudbalera domaćeg tima Leroya Sanea, koji je kraj aut linije lažnjakom izbacio Tomiyasua, pa se defanzivac Londončana našao na guzici.

Oglasi

Počelo je ismijavanje na društvenim mrežama, a posebno je upečatljiv komentar: "Raširio je noge kao Mia Khalifa".

Arsenal je prije nekoliko dana neočekivano izgubio od Aston Ville s 2:0 na Emiratesu i skoro da se oprostio od borbe za titulu, a sada ostaje i bez Lige prvaka.

Bayern pak spašava sezonu plasmanom u polufinale. Pod vodstvom Thomasa Tuchela Bavarci su ostali bez Bundeslige, Kupa Njemačke i Superkupa Njemačke, pa im je Liga prvaka ostala jedina nada.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Velika je stvar sam dolazak u polufinale, ali uvjereni su Tuchelovi igrači da mogu da odu u finale, bez obzira hoće li prethodno igrati protiv Cityja ili Reala.

Za kraj dodajmo da će, bez obzir na to kako se sezona završi, Tuchel na kraju iste napustiti Bayern, a klub već neko vrijeme pokušava naći njegovu zamjenu.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1659566597
Ovo je odron od stranice
5 0
Baron22
Dajte Harryu Audi kup glupani mater vam sta se ložite a nema titule
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi