Posramio svoje saigrače: Fejsal Mulić jedini pozirao bez majice i pokazao kakva je mašina

Zabio je i novi gol

Posramio svoje saigrače: Fejsal Mulić jedini pozirao bez majice i pokazao kakva je mašina

E. Čaušević

Fudbaleri Seongama u sjajnom meču pobijedili su u gostima Suwon sa 4:3 u meču petog kola.

Odličnu formu u Južnoj Koreji nastavio je i dojučerašnji napadač mostarskog Veleža, Fejsal Mulić, koji je zabio prvi pogodak u novoj sezoni.

Gosti su poveli već u četvrtoj minuti utakmice kada je Mulić zatresao mrežu Suwona za 1:0 nakon asistencije Leeja.

Do kraja utakmice gledali smo pravi spektakl na terenu, a na kraju su Mulić i saigrači uspjeli da imaju više razloga za slavlje jer su pobijedili sa 4:3 i došli do nova tri boda.

Nakon utakmice Mulić je bio ponovo u centru pažnje zbog fotografije na Instagramu. On je objavio fotografiju iz svlačionice Seongama dok je njegov tim slavio pobjedu i oduševio je svojim izgledom.

Mulić je jedini pozirao bez majice, te je fanove na Instagramu oduševio svojim mišićima i dokazao da itekako vodi računa o svojoj fizičkoj formi.

Top Komentari

Zaccheroni
To Fejsale majstore
2 0
VELEZ
Ok
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi