Posušje i sa igračem manje u 93. minuti došlo do pobjede

Posušje i sa igračem manje u 93. minuti došlo do pobjede

Edmir Škorić

Posušje je ugostilo Slogu Meridian u utakmici 31. kola Wwin lige BiH, te je teškom mukom slavilo sa 2:1.

Posušje je povelo na otvaranju drugog poluvremena, pošto je Boban zabio sa bijele tačke.

Novi penal u 70. minuti, ovaj put u korist gostiju iz Doboja, a Predragović je bio precizan za 1:1.

Vrgoč je skrivivši penal dobio i direktan crveni karton, pa su domaći do kraja igrali sa igračem manje, a onda je Frane Maglica u nadoknadi zabio za tri boda.

Posušje je trenutno peto na tabeli sa 44 boda, ali nema šansi za Evropu jer je istu ranije u ovom kolu osiguralo Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloga je šesta sa tri boda manje od Posušja. U narednom kolu sastaju se Sarajevo i Posušje, te Sloga i Široki Brijeg.

Top Komentari

Bravo Posusaci
3 0
omer
I GOSK bi u proslom kolu protiv Borca postigao i drugi gol sa igracem manje i ostao neporazen da ga arbitri nisu sprijecili u tome izmislivsi ofsajd. Nisu niposto smjeli dopustiti da Borcu prva pozicija bude ugrozena od strane Zrinjskog koji trenutno pobjedjuje sve pred sobom.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi