24

Komentari (24)

mitoza
Što nam nema sa Grbavici vedrine?
pitariistok
Ovako se kulturno kupuje vrijeme...kojeg kone nemaju jakreno.
damir83
Ako ništa Dzeko preuzima Zelju !
hzsg
Ja koliko znam da je skupstina zeljkana dala saglaanost da se pregova sa Diglešicem kao potencijalnim strateskim partnerom. Po ovom danasnjem saopstenju ti su pregovori propali, a pregovaracki tim izgleda sam sebi dao za pravo da pregovara sa navodno novim potencijalnim strateskim partmerom. Ovo je veliki cirkus, samo foliraju i petljaju, varaju i ovo malo zeljenih navijaca sto je preostalo.
Sarbit2019
Ma nije željkanu prvi put da ga glabne.Bio je željkan i u drugoj ligi ex yu , a i u trecoj pa poznata je pjesma Famose , Famose eto Želje tamo se.Ma malo u kantonalnu kao Čelik pa onda gašenje kluba.
user1574859714
Pretpostavljam da si neki izbezumljeni pitar. Pa eto kad znas istoriju malo i saznaj kako je tvoj klub ostajao u ligi? Kako se ponistavali rezultati i prosirivala liga da bi udbasi ostali. Eto mi jesmo bili druga liga ali smo opet najtrofejniji klub u BiH,sa najvecim uspjehom u evropi koji niko nikad iz BiH nece postici. Da ti ne nabrajam dalje neces moci spavati.
user1659354598
Vidi dusmana sto komentarisu najveci klub u drzavi
E.Car
Šta će nam dušmani pored ovakvih komšija!!!+
isko87
Mogu nam ga samo poglabat
Rodjen.kao.Jugosloven
Koja retardacija, znači oni kao iz povjerljivih razloga ne mogu objaviti ima strateškog partnera, smiješno, sta tu ima povjerljivo? Jednostavno objavite trenutno pregovara o s tim i tim i to je to. U pitanju je vjervatno neka prevara i zato ne objavljuju ime, ili taj partner uopšte ne postoji.
King_Kenny
@Rodjen.kao.Jugosloven ...to je neki imaginarni poslovni partner kojeg oni nemaju,a voljeli bi da imaju :D
Lenox
UGASENI USKORO HAHAHAAHAHAHAHAHA PROPALI STE KO MUDO KROZ GACE USLJE USLJIVE HAHAHAHAAHAHA
E.Car
Podoji mi to mudo ljigo!!!
Asam85
Odavno se trebamo zvati FK Cirkus sa Grbavice. Najzabavniji klub smo u državi bez premca.
E.Car
Ti sebe ne možeš nazvati navijačem najvećeg kluba u državi, možda bi to želio ali u tvojoj vuko****ni nema klub navijača FK ŽELJEZNIČAR!!!!
Ajax11
user1613662710
Velik je ovo posao zato se ne moze ovaki brzo zavrsit,bit ce rijeseno
Hz rajvosa
biće biće!!! hahaha
user1613662710
Ne boj se kono ,bit ce sigurno
E.Car
Ko se nije bavio ulaganjem stranog investitora u BiH ne zna šta je komplikacija i birokratija!!!!
Stanley
Ukratko, pušiona...
Icardi072
Kakvo mazanje ociju. Drugim rijecima nista od amerikanca, sad lafo traze druge partnere.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.