Poznati sastavi Fiorentine i Juventusa

Montella i Sarri napravili nekoliko iznenađenja

Poznati sastavi Fiorentine i Juventusa

E. Čaušević

Fiorentina i Juventus igraju danas u okviru trećeg kola italijanske Serije A.

Zbog raznih dešavanja iz prošlosti ovo je jedan od najvećih derbija u Italiji prvenstveno zbog netrpeljivosti navijača ovih klubova.

Juve u Firencu stiže po pobjedu, dok Fiorentina u novoj sezoni još uvijek nije osvojila niti jedan bod i sigurno da to protiv ljutog rivala žele promijeniti.

Meč se igra od 15 sati, a Vincenzo Montella i Maurizio Sarri su objavili početne sastava kojim su pomalo iznenadili javnost.

Fiorentina: Dragowski, Caceres, Milenković, Pezzella, Lirola, Pulgar, Castrovilli, Badelj, Dalbert, Chiesa, Ribery.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus: Szczesny, Alex Sandro, De Ligt, Bonucci, Danilo, Matuidi, Pjanić, Khedira, Douglas Costa, Ronaldo, Higuain.

Što se tiče kladionica jasno je da je Juventus tu apsolutni favorit. Međutim, sigurno da niko nije očekivao da će biti baš tolika razlika u kvotama. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete vidjeti kvote za ovaj meč i to na OVOM linku.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

niko nikovic
haj svega ti objasni koje je to iznenađenje u Juventusu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi