Predrag Rajković pred transferom karijere: Čeka ga san mnogih fudbalera!
Srpski golman na izlaznim vratima Mallorce (Foto: Bagu Blanco / AFP)

Transfer od 12 miliona eura?

Predrag Rajković pred transferom karijere: Čeka ga san mnogih fudbalera!

Midhat Šljivak

Srpski golman Predrag Rajković mogao bi ovog ljeta napraviti transfer karijere. Njegov novi tim trebao bi postati londonski West Ham.

Predrag Rajković igra još jednu izuzetnu sezonu u dresu španske Mallorce. Donio je Srbin dosta bodova ovom timu, te je svojim odbranama privukao veliku pažnju finansijski 'jačih' klubova.

Odlični nastupi bi 28-godišnjem golmanu ovog ljeta mogli donijeti veliki transfer. Za njegove usluge zainteresovan je West Ham.

Navodno, skauti londonskog tima pratili su nekoliko utakmica ove sezone. Rajković im se više nego dopao i spremni su pregovarati s Mallorcom oko njegovog angažmana.

"Planira se početak razgovora s Mallorcom. Klub ga cijeni između 10 i 12 miliona eura", navode mediji u Srbiji.

Oglasi

Odlazak u Englesku svakako je san mnogih fudbalera. To bi definitivno bila kruna karijere i za srpskog golmana koji iza sebe ima zaista zanimljivu karijeru.

Počeo ju je u Jagodinu, dvije godine je stajao među stativama Crvene zvezde, četiri je branio za Maccabi iz Tel Aviva, a tri za Reims.

U Mallorcu je stigao 2022. godine. Odmah je pokazao kvalitet i definitivno je zaslužio veliki transfer.

Na golu West Hama trenutno su Francuz Alphonse Areola i Poljak Lukasz Fabianski.

Srbija ima vrhunsku konkurenciju među stativama

Predrag Rajković ima zaista vrhunske golmane u ovom trenutku i selektor ove selekcije Dragan Stojković je na slatkim mukama pred Euro.

Oglasi

Tu su pored Rajkovića još Đorđe Petrović i Vanja Milinković-Savić, a Rajković ističe da se međusobno itekako poštuju.

"Odlična konkurencija. Sva trojica smo dobri, podržavamo se i ne trebamo brinuti za budućnost".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Rajković je za seniorsku selekciju Srbije debitovao 2013. godine. Uglavnom nije bio prvi izbor, ali je skupio 31 nastup za Orlove.

Na Evropskom prvenstvu ima velike šanse da bude broj jedan. Ipak, odluku će Piksi saopštiti pred sam put u Njemačku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi