Predsjednica Hrvatske u transu nakon pobjede na Poljudu prisvojila pola BiH

Ne ide joj geografija

Predsjednica Hrvatske u transu nakon pobjede na Poljudu prisvojila pola BiH

Reprezentacija Hrvatske se nakon 4.5 godina vratila na splitski Poljud, a povratak "Vatrenih" na ovaj stadion obilježila je pobjeda nad Mađarskom rezultatom 3:0.

Na tribinama Poljuda se sinoć našao i veliki broj hrvatskih političara i zvaničnika, a nije moglo ni bez predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Kolinda se na tribinaa nalazila u društvu svog supruga, u dresu reprezentacije Hrvatske, vatreno navijala, a nakon svog poljsednjeg populističkog performansa govorila je za medije.

Nakon utakmice Grabar-Kitarović su "uhvatili" novinari i pitali je za njen komentar utakmice.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"A šta da vam kažem, presretna sam zbog, naravno, rezultata, ali još više zbog Dalića i svih igrača i ponajviše svih ovih ljudi koji se se kupili ovdje u Splitu. Od Visa do Kupresa, cijela Hrvatska", izjavila je ushićena Grabar-Kitarović, prenose Sportske novosti.

Namjerno ili slučajno, Kolinda je "prisvojila" i dobar dio BiH, s obzirom da Kupres nije u Hrvatskoj već u našoj zemlji.

Top Komentari

Laso
Da ovako nesto kaze neki zatucani nacionalista pa hajd, al predsjednica...
44 2
Uranija
Kakve je sve gluposti pričala ovo je još i dobro.hahahaha
30 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi