Predsjednik Empolija: Krunić će sljedeće sezone igrati za Milan

Potvrdio transfer

Predsjednik Empolija: Krunić će sljedeće sezone igrati za Milan

Bh. reprezentativac Rade Krunić naredne sezone će igrati za Milan, to je sada sasvim jasno.

Nakon što je ovu informaciju objavio poznati novinar Sky Sporta Gianluca Di Marzio, istu je za Calciomercato.com potvrdio predsjednik Empolija Fabrizio Corsi.

"Krunić će igrati za Milan sljedeće sezone. Zaključili smo posao za osam miliona eura", rekao je Corsi za pomenuti list.

Inače, za potpis našeg reprezentativca interesovali su se brojni italijanski klubovi poput Atalante, Empolija i Torina, engleski Watford i turski Fenerbahče, ali on je na kraju odabrao Milan.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vezni fudbaler bi uskoro trebao biti predstavljen na San Siru gdje će proći medicinske preglede i potpisati ugovor na četiri godine.

Prošlu sezonu je proveo u Empoliju gdje je postigao pet golova uz šest asistencija.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
A sto nema radeta krunica u repki, jel presto da igra za repku ili zuti majmun ga ne zove? Jbt nemam koga pitat haman, imam 30 god niko vise ne prati ovo govno od drzave i njenu govnastu repku. Znavi sinoc sam pogledo repku samo jer je igrala protiv moje italije
0 13
Blueboy
"Inače, za potpis našeg reprezentativca interesovali su se brojni italijanski klubovi poput Atalante, Empolija i Torina" Pa mislim da je covjek tek otisao iz Empolija a ovi ga hoce odmah vratit ????
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi