Predsjednik NSZDK zasukao rukave: Prva aktivnost je posjeta i razgovor s čelnicima NK Čelik
Čelnici kluba s Bilinog polja danas su imali posjetu od strane novoizabranog predsjednika NSZDK

Jabandžić posjetio klub s Bilinog polja

Predsjednik NSZDK zasukao rukave: Prva aktivnost je posjeta i razgovor s čelnicima NK Čelik

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nedavno su održani i izbori u NSZDK, a za novog predsjednika izabran je Muris Jabandžić iz Tešnja. Ovaj dugogodišnji sportski radnik odmah je zasukao rukave, te ga očekuje mnogo posla u ZDK, a posebno kada je u pitanju infrastruktura, te omladinski pogon.

Iako su trenutno klub koji se takmiči u Kantonalnoj ligi ZDK, NK Čelik je najveći brend u ZDK, kada je u pitanju nogomet, a toga je svjestan i prvi čovjek saveza, te danas je bio u posjeti klubu s Bilinog polja. On je s predstavnicima nogometnog kluba Čelik razgovarao o problemima, ciljevima i zajedničkoj saradnji NK Čelik i Saveza, a sve u interesu poboljšanja uslova i načina rada za dobrobit fudbalske igre, kako u kantonu, tako i šire.

“Nogometni klub Čelik jedan je od najstarijih i najvećih klubova u našoj zemlji. Sasvim sigurno zaslužuje mjesto u samom vrhu bh fudbala. Otvoren sam za saradnju i konstruktivne prijedloge, te se nadam da će ovi mladi momci i Nogometni savez ZDK, na čelu sa mnom, uspješno sarađivati u budućnosti” , poručio je Predsjednik NS ZDK Muris Jabandžić.

Prvi čovjek Zeničana očekuje dobru saradnju s novim ljudima u kantonalnom savezu

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:

“Ponosni smo na činjenicu da je Predsjednik NS ZDK izabrao naš klub za prvu službenu posjetu. Iskreno se nadamo da ćemo u budućnosti ostvariti uspješnu saradnju, te da ćemo zajedničkim radom i zajedničkim snagama stvarati bolje uslove za razvoj fudbala u našem gradu” poručio je Predsjednik UO NK Čelik Denis Mušović.


Nema sumnje da će NSZDK dati veliku podršku NK Čelik u povratku na staze stare slave, odnosno povratak u Premijer ligu BiH.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

HerL
Ovi momci rade strasnu stvar.Svaka cast
14 1
Alemka3012
Ugasili se opet amin kerovi
0 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi