"Prekid posube? Takve priče o Bakayoku su potpuno neosnovane"
(Foto) Bakayoko je ove sezone upisao svega dva nastupa u Seriji A za Milan. Ukupno je proveo 82 minute u igri u ta dva nastupa.

Navodno Rossoneri vjeruju u francuskog veznjaka

"Prekid posube? Takve priče o Bakayoku su potpuno neosnovane"

Nakon sjajnih igara u dresu Monaca Tiemoue Bakayoko je prošle godine prešao u Chelsea za 40-ak miliona eura, ipak na Stamford Bridgeu se nije pokazao u najboljem svjetlu u svojoj prvoj premierligaškoj sezoni.

Zbog toga su ga londonski Plavci minulog ljeta odlučili poslati na posudbu u Milan, koji je to jedva dočekao s obzirom da su čelnici Rossonera vjerovali da će Francuz biti veliko pojačnje za njihovu ekipu.

Ipak, ni u Milanu Bakayoko nije podsjetio na partije iz Monaca, te je odigrao samo četiri prvenstvene utakmice ove sezone. Zbog toga su se pojavile glasine da je Milan spreman prekinuti njegovu posudbu i vratiti ga u Chelsea.

Navodno mu je rečeno da ima jako malo vremena da se popravi ili će u januaru biti vraćen u Chelsea, u kojem teško da će igrati do kraja sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, Federico Pastorello, italijanski menadžer koji je bio posrednik u realizaciji Bakayokovog transfera u Milan ističe da su takve priče glupost.

"Bakayoko je sretan u Milanu i Milan je sretan sa njim. Znali smo da će biti potrebno određeno vrijeme, ali svi vjeruju da on može imati dati puno toga Rossonerima ove sezone. Zbog toga su sve glasine o njegovom povratku u Chelsea u januaru poptuno neosnovane", poručio je Pastorello.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi