20

Komentari (20)

Sarbit2019
Zrinjski ce pustiti Borac u zamjenu za Titulu u slijedecoj sezoni,željkanove Balerine svakako ne mogu nikoga pobjediti to se zna,Sloboda se nece nista pitati ,ali ce Sarajevo ipak biti Šampion radi gol razlike.Ovo sto pokusavaju u trokružnom sistemu medzusobni skor ne pije vode kod UEFE i to ce Sud i UEFA osporiti.Tako ce biti.
BordoBijeli
@Sarbit2019 Neki dan onaj Lale fino za ovaj portal rekao da ce se gledati gol razlika jer nema smisla da se gledaju medjusobni u trokruznom sistemu sto je tacno.I onda kada su vidjeli da ce mozda Sarajevo i Borac imati isti broj bodova,a Sarajevo laksi raspored sa kojim mogu nabiti gol razliku,oni jucer odjednom samo kazu "ne ne ne ne ne ne ipak ce se gledati medjusobni"da Sarajevo ima bolje onda se ne bi gledali...Lopovluk,ja koliko znam medjusobni se nigdje ne gledaju gdje je neparan broj utakmica ali eto kod nas je sve moguce
SN78
Džabe se uzbuđujete oko gluposti, ako je isti broj bodova, prvo se gleda gol razlika, pa ko je vise golova dao u prvenstvu. U trokruznom sistemu nema gledanja medusobnog omjera I golova u gostima. Nemojte nasjedati na gluposti, nije dobro za zdravlje ;)
Sarbit2019
Ma nema se tu sta diskutovati tu je sve jasno. 1. UEFA pravilnik gol u gostima se priznaje duplo SAMO I ISKLJUCIVO u dvije odigrane utakmice. 2. U trokruznom sistemu nemoze se teoretski gledati skor jer imaju III utakmice uvijek je jedan tim ostecen jer dva puta gostuje,ili obratno 3 U pravilniku NS član 46 na kojeg se oni pozivaju stoji prije medzusobnog skora rezultat na tabeli se odredzuje 1.Zbirom Bodova 2.Gol razlikom. 3.Vise postignutih golova Po njihovom vlastitom pravilniku i po clanu 46 i po zakonu sve sto je napisano prije ima prece pravo od onoga na sto se nastavlja.Tako da su ovo rastumacili vec jako bitni advokati u Sarajevu.To sto se oni pozivaju na nesto izuzetno bla bla bla sampion i evropa i ostanak mogu okaciti macku o rep.Naravno oni mogu tumaciti kako im odgovara ali ce popusiti na sudu sigurno i ne samo da ce NS izgubiti spor nego ce FK Sarajevo tuziti i sve clanove Takmicarske komisije privatno i traziti nadoknadu stete jer su nesavjesnim poslovanjem izazvali stetu II licu.Samo neka mute to je njihovo pravo.
Fourteenwords
Nece Zrinjski nikome nista pustit,sutra opet osvajamo Banja Luku ??
starigrad
Naprijed samo hrabro. Horde su uz vas. 1:2.Oa NK vico i njegova bagra Hurcu sviraju
davide.azzurri
Niste napomenuli da je kod nas najveci lopovluk u regionu. Ocekuju se makar jos 2 diskutabilna penala za Borac
2323
Jel vama jos niko nije pojasnio da je Vico sve poklopio..klubove i sudije..da Borac bude prvak..dzaba vi pravite matematiku..Zeljo Zrinjski Sloboda svi daju Borcu bodove...
SarajevoFC
Daj mi jedan razuman razlog da Zrinjski "da" Borcu bodove. Ako hoce u Evropu Zrinjski ovu ne smije izgubiti. Ta utakmica je ustvari najvaznija za nas, skoro pa presudna. Sve ostale su manje vise predvidive.
Fourteenwords
@SarajevoFC ma pusti debila napacenog,Banja Luka je nasa!
rame
E jesi ovo slozio, to je tako jasno u p.m .
Ajax11
Sarajevo sa 4 boda prednosti Šampion !
memara86
@Ajax11 lijepi, pusti snovi.
BordoBijeli
1.Sarajevo 2.Borac 3.Velez 4.Zrinjski 5.Siroki 6.Tuzla 7.zeljeznicmar 8.Sloboda 9.Mladost 10.Krupa 11.Olimpic 12.Radnik
Lavillenie
@BordoBijeli Borac osvaja akoBogda kakvi vi
BordoBijeli
@Lavillenie Vase puste zelje,volio bi najvise zbog vas da osvojimo.Mi imamo svoju racunicu i mi cemo osvojiti 90%.Pogledaj raspored oba kluba i sve ce ti biti jasno,lp
memara86
@BordoBijeli čuj imaju svoju računicu :) Pa ima i Borac svoju, a on je prvi trenutno. Računaj da Borac uzima na Grbavici hladno, bez otpora, što bi ti rekao "samo zbog vas". Ostale utakmice će svakako dobiti.
BordoBijeli
@memara86 Zrinjskog nece dobiti,zivot smijem dati na to.Vi cete ih vjerovatno pustiti ali zaboli nas k.Musemic ce zapeti kad budu protiv Tuzle.Sloboda ce isto zapeti ako ih mi 'pocastimo'lovom.Ali ne mora ni Sloboda.Nama je dovoljno samo da im Zrinjski bod uzme i nasa titula
starigrad
Šteta što je kraj prvenstva. Da se igra 5 kola više željkan bi igro sljedeće sezone derbi sa Igmanom
memara86
@BordoBijeli e vidiš isto tako i Borac može počastiti lovom...nas, Slobodu. Tuzla svakako nema šanse za Evropu, jedino Zrinjskog ne mogu počastiti ali to su drukčije završili.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.