17

Komentari (17)

visokohz
Treba i m odma dati titulu i gotovo,pa ovo nema smisla šta rade
krems_krems12
Najbolje bi bilo da se nekako nastima da borac silom prilika zavrsi na prvom mjestu i onda momentalno neka prekinu prvenstvo i proglase ih prvakom. Ovo je lakrdija od lige. Poslednje 3 godine lige su ubjedljivo najgore od kako postoji nasa liga, a mislim da moze biti i jos gore od ovog. Zivi bili pa vidjeli.
rabodimis
Smijesno je da sad nesto pisete i da se sad nesto cudite.. Vece pitanje je kako su promijenili pravilo o strancima 10 dana prije pocetka prvenstva, bez postavljenog pitanja klubovima.. Najgore i najsmjesnije je to sto niko od klubova jos uvijek ne zna kakav su to ugovor na 4 godine potpisali oni kriminalci iz N/FS BiH-a sa Arenom.. Nevjerovatno nesto.. Sramotno.. Niko ni ne smije pitat.. Klubovi, Sud, Tuzilastvo, Policija, mediji... Svi ledja okrecu od pravih pitanja..
hzsg
Sve si u pravu, a isto vrijedi u citavom drustvu, NIKO NE SMIJE PITATI KAKO NEKO JOŠ MOŽE BITI DIREKTOR BEZ DIPLOME, KAKO JOŠ NIKO NIJE ODGOVARAO ZA SMRT DŽENANA I DAVIDA,ITD ITD.
rabodimis
@hzsg Na kraju se sve svodi na Sud, Tuzilastvo, Policiju, medije i njihov nerad.. Oni su gori od svih politicara, stranaka, lopova, ubica... Oni su "vjetar u ledja", podrska zlu koje hara drzavom na svakom mogucem koraku, "tihe taldzije"... opasna i nedodirljiva g*vna koja su svojim okretanjem glave raselili pola drzave, dozvolili ogromne pljacke nase imovine, stitili ubice i njihove pomagace.. Svakog normalnog covjeka panika pocne fatat kad pocne razmisljat o tom gdje zivi i u kakvim uslovima, zahvaljujuci tim dobro uhlje*ljenim i preplacenim degenericima..
Drakula
Ima uefa i zalite se. Pun mi vas je k samo belebetate a niko nista da poduzme. Mrs
Dragon
Ovo je cirkus sta radi nogometni savez i Vico.Idi se na sve da Borac osvoji titulu a nema ekipu a svi sute i gledaju kako mijenjaju domacinstva a niko ne reaguje.Ovo svi klubovi trebaju odustati od takmicenja,nek igra Borac sam.I pod hitno obavjestiti Uefu!!!
BAJSJECAR1977
Haha...pa zatu su kvadratni ovdje prvaci,jer je sve neregularno...
Kakaks
VrbaskaBanovina
Igrati u Ugljeviku na +40 nije humano kao i u Doboju. Zlonamjernici misle drugačije.
visokohz
A humano je u Tuzli igrati na +40 mamu vam vlašku
VrbaskaBanovina
Konjino, Tuzla ima reflektore ovi nemaju.
papagaj
Ovako ce Borac osvojiti ligu, lakse ce štimati u nastavku i je..vati konkurente
user1691257917
Kad Vici prode mandat Borac ce da se bori za opstanak a ovi manji klubovi iz njihovog entiteta ce redovno ispadati ali neka proci ce i ovaj vas cirkus
Mostarac94
Koliko ja znam u svakoj ligi u svijetu klubovi se mogu dogovarat gdje ce se igrati prve tekme, i Real je mijenjao domace za gostujuce kad su pripremali pomoci teren za tekme, al opet sad bas 3 puta mijenjati to je vec malo sumnjivo a bez ikakvog razloga
vedin
Valjas gluposti!
limvotemirvah
Dajte odmah Borcu titulu da se ne peglamo, mi ostali cemo igrati za viceprvaka (to ce se smatrati pravim prvakom) i to je to. Ovo vise nema smisla.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti