Preokret? Zlatan dobio još jednu ponudu
EPA

Mogao bi ponovo na Otok

Preokret? Zlatan dobio još jednu ponudu

Zlatan Ibrahimović do kraja mjeseca bi trebao donijeti odluku o svojoj budućnosti.

Jedan od najboljih napadača svih vremena napustio je Los Angeles Galaxy, a iako već sada ima 38 godina na leđima, o prekidu karijere ni ne razmišlja.

Mnoštvo je klubova koji se u ovom trenutku interesuju za Ibrahimovićeve usluge, pominju se Bologna, Milan, zatim Napoli, a posljednji koji se uključio u borbu je - Everton.

Tako barem navode engleski mediji, prema čijim su navodima čelnici kluba s Goodison Parka stupili u kontakt s njegovim agentom Minom Raiolom kako bi vidjeli je li Ibrahimović zainteresovan za povratak u Premier ligu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno su Karemele pripremile Ibrahimoviću ponudu po kojoj bi na godišnjem nivou zaradio četiri miliona eura, što bi ga čunilo najplaćenijim fudbalerom Evertona, odmah iza Bernarda.

Kako Ibrahimović još nije odlučio gdje će nastaviti karijeru, nema sumnje da će saga oko njegove budućnosti i dalje biti jedna od glavnih tema u sportskim medijima.

Top Komentari

Mase007
*****a od igraca.
0 1
Mele
Covjek ima muda, hoce jos 2 sezone ugovor i 9 miliona euta, hoce da osvoji jos koju titulu, zato od****te sa Bolonjnom, Evertonom, itd Napoli ili Milan, Roma mozda u Italiji, vani samo klubovi velike petorke, ne na dnu tabele.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi