Presudio Conteov poziv, Džeko dobija duplo veću platu?
Nove informacije iz sata u sat, a sigurno će ih biti još kako bude prolazilo vrijeme.

Italijanski mediji donose nove detalje

Presudio Conteov poziv, Džeko dobija duplo veću platu?

Najnovije vijesti iz Italije kažu da je Edin Džeko dogovorio prelazak u Chelsea, te da se zvanična potvrda transfera očekuje u narednih 48 sati.

Kako piše Calciomercato, Roma i Chelsea su dogovorili transfer Emersona Palmierija i Edina Džeke na Stamford Bridge koji će biti vrijedan 50 miliona eura + 10 miliona kroz bonuse, a sve su prilike da Michy Batshuayi ipak neće krenuti u kontra smjeru.

Prema posljednjim informacijama koje donosi pomenuti web-site, Edin Džeko je dogovorio i lične uvjete prelaska u Chelsea i navodno će u londonskom klubu imati godišnju platu u iznosu od čak osam miliona eura, što je gotovo dvostruko više nego što je imao u Romi (4.5).

Također, navodi se da je Džeko pristao na prelazak u Chelsea nakon poziva Antonija Contea, koji je lično kontaktirao našeg napadača.

Chelsea i Roma trenutno obavljaju posljednje pregovore o transferu, a u narednim satima svakako treba očekivati i nove informacije po ovom pitanju, koje svakako treba uzeti sa rezervom. Eventualni Džekin transfer u Chelsea svakako bi bio jedan od najvećih ove zime, pa je kao takav izuzetno zanimljiv inostranim sportskim medijima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

A dok iščekuju ozvaničenje transfera, navijači Chelseaja prave brojne Džekine fotomontaže i nadaju se da će se ovo i obistiniti...

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

topalovic
Sklonite vise ovu rugobu odavde.
3 21

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi