21

Komentari (21)

CeZenicaLik
Ovaj pokret se ne moze ugasiti.IDEMO DO KRAJA.
Asam85
Dok Robijaši pokazuju u najtežim trenucima koliko se voli klub, mi ****e od Manijaka šutimo na ovo tiho uništavanje našeg kluba kojeg volimo, ili ne ?
Baho
Zar oni nisu ugaseni?
Babuka1
A ko ih je ugasio?
Koba84
Familiju ti u slezenu ****m
ja_doso_nako
Ugasio se ti mami svojoj do sljedeceg uzdaha, pleme ti bemje.
CeZenicaLik
Mama ti je ugasena...prosto ali jasno
bazaorao
ko je ovaj "pokret" moze se vidjeti u bliskoj prošlosti. šaka narkomana kojeg utiša još manja šaka šuški
Koba84
U slezenu najmilije
Sadko
redbull
Fudo gotovo je i tvoje!
user1604155860
Kakva borba na ulici nije gradonacelnik i gradska uprava stvorila ovolike dugove nego upravni odbori koji su radili u klubu i losi menadzeri sa laznim ugovorima.Gospodo protestanti ulozite svoje pare pa se borite da ih umnozite.
dinass
Fuad Kasumovic predsjednik Celika u cijem je mandatu napravljen najveci dug u iznosu vecem od milion km.Prosvjetli se prije laprdanja.
dinass
Kod sipe su svi papiri,bivsi predsjednici rasprodaju nekretnine po Zenici i spremaju se da bjeze hahaha a Fudo misli da ce gasenjem kluba spasiti dupe.Svi ce vidjeti resetke pa makar gledali kantonalnu jos 10godina u Zenici.
mehamda
Bravo robijasi tako se bori poz.iz sa
dinass
Hvala puno,razne pudlice daju sebi nikove sa imenima vasih gradova da bi trovale protiv Celika ali je sigurno da su svi pravi navijaci uz Celik
Grohot
Bravo, tako se bori za svoj klub. pozdRAv iz Mostara
Sadko
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.