Prvi čovjek Fiorentine donosi sjajne vijesti: Svi su izliječeni

Nema više pozitivnih na Aretmio Franchiju

Prvi čovjek Fiorentine donosi sjajne vijesti: Svi su izliječeni

Nedugo nakon što su stigle vijesti da je jedan od prvih zaraženih koronavirusom Covid-19 u redovima Fiorentine, Patrick Cutrone, izliječen, predsjednik kluba iz Firence donosi još dobrih vijesti.

"Prije tri sedmice smo imali 12 ljudi zaraženih koronavirusom, nisu bili u dobrom stanju. Danas, hvala Bogu, svi igrači su negativni, nakon dva testa", izjavio je Rocco Commissio, prvi čovjek Fiorentine, za Radio Uno.

Posljednje špekulacije govore da bi se aktivnosti klubova Serije A mogle nastaviti 4. maja. Commissio je dao svoje mišljenje o takvom scenariju.

Četvrti maj kao datum nastavka rada? To je mogućnost, ali se uvijek prvo mora uzeti u obzir da je zdravlje najvažnije", istakao je Commissio, pa se osvrnuo na smanjenja plata igrača u Seriji A:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Razgovaramo sa igračima, svako mora dati vlastiti doprinos".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi