"Prvo operi usta, nije ti ovo Medellin"
Foto - EPA

Žestoko po Riberyju

"Prvo operi usta, nije ti ovo Medellin"

M. Šljivak

Franck Ribery dobio je žestoku poruku od strane navijača Fiorentine nakon što je na društvenim mrežama 'kukao' nakon što mu je stan opljačkan.

Žalio se Franck na sigurnost u Firenci. Najavio je čak i da će otići iz grada.

"Hvala Bogu da su mi žena i djeca u Minhenu, ali kako da se osjećam sigurno ovdje? Nisam jurio za milionima i došao sam u ovaj grad iz strasti prema fudbalu. Imam hvala Bogu sve, a ovdje sam došao kako bih jurio loptu. Strast ili ne, moja porodica je na prvom mjestu i donijet ćemo skupa odluku koja će biti za dobro svih nas", rekao je Ribery i tako je najavio odlazak iz Firence.

Grupa navijača Fiorentine odgovorila je francuskom fudbaleru i bili su poprilično oštri.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Dragi Franck, razumijemo da si u šoku, ali prvo operi usta prije nego što kažeš tako nešto o Firenci. Nije to ovo Medellin. Bogati se pljačkaju svugdje na svijetu, ali su dovoljno bogati da priušte alarmni sistem i privatno osigruanje. Nas siromašne pljačkaju u tišini i mi to podnosimo", saopštila je ova navijačka grupa.

Čini se kako bi između dvije strane uskoro moglo doći do rastanka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi