Zaboravite Real Madrid i Manchester City - PSG sprema pakleno ljeto!
FOTO: EPA

Procurila imena koja žele dovesti

Zaboravite Real Madrid i Manchester City - PSG sprema pakleno ljeto!

E. Oštraković
Teme:

Obzirom na to da je postalo zvanično da će Kylian Mbappe na kraju sezone napustiti PSG, uprava ovog kluba priprema se na život nakon njegovog odlaska.

Još uvijek nije sto posto sigurno gdje će Mbappe nastaviti svoju karijeru, iako svi mediji tvrde da će njegova naredna destinacija biti Madrid, tačnije ekipa Reala.

Nedavno su se pojavile informacije da je Mbappe već dogovorio i potpisao ugovor na pet godina sa Real Madridom i da će biti jedan od najplaćenijih igrača u klubu.

Ipak, pitanje je ko će naslijediti Mbappea u PSG-u. Krenule su špekulacije o tome, a kako stvari stoje PSG sprema pakleno ljeto.

Navodno je prva meta PSG-a u narednom prijelaznom roku napadač Manchester Uniteda Marcus Rashford koji bi trebao da bude zamjena za Mbappea.

Oglasi

Osim njega u igri je i zvijezda Napolija Victor Osmihen koji košta 100 milion eura i jedan od njih dvojice od narednog ljeta nosit će dres PSG-a.

Kako tvrde Francuski mediji PSG će narednog ljeta imati ogroman budžet i pogrošiti će preko 200 miliona funti kako bi nadomjestili odlazak Mbappea.

Osim napadača PSG želi da narednog ljeta dovede veznog fudbalera Barcelone, a riječ je o Gaviju.

Navodno Gavi nema ništa protiv transfera, a plus je i to što bi ponovo radio sa Luisom Enriqueom kod kojeg je debitovao u Španiji.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Jedan od igrača kojeg će probati dovesti je i zvijezda Bayerna Joshua Kimmich koji ne vidi svoju budućnost u ovom klubu dok je Tuchel na kormilu.

Pitanje je samo jedno. Da li će PSG-u goditi odlazak Mbappea ili će sve krenuti u lošem pravcu?

Top Komentari

ubnt
Ima li neko u Sarajevu da olakša novinarima sportsporta? Da im odnese lexaurina , jer ljudi će oboljeti ako ovako nastave. Mbappe će ih koštati života. Koja agonija jbte
1 0
Amansio
Pa po čemu je ovo bolje od Sitiya ili Reala
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi