"Jedini krivac za naš ubjedljiv poraz je sjajni Željezničar"

Direktor FK Radnik, Živorad Miražić nakon poraza od Želje

"Jedini krivac za naš ubjedljiv poraz je sjajni Željezničar"

Adnan Beganović

U subotu je aktuelni bosanskohercegovački prvak Željezničar u Bijeljini sa ubjedljivih 3:0 savladao Radnik, što je ekipi iz Semberije jedan od najtežih poraza otkako se takmiči u elitnom rangu bh. fudbala.

Plavi su u svim elementima nogometne igre nadigrali Radnik, a toga su svjesni i u premijerligašu iz Bijeljine.

 

"Doživjeli smo jedan od najtežih poraza otkako se takmičimo u Premijer ligi Bosne Hercegovine. Šta bi moglo biti pravdanje? Suđenje svakako nije, jer je sudijski kvartet na čelu sa gospodinom Živkovićem posao obavio izvanredno", govori direktor Radnika, Živorad-Žića Miražić te dodaje:

 

"Definitivno, jedini krivac je FK Željezničar. Ekipa pravilno selektirana, fizički besprijekorno pripremljena, tehničko taktički izuzetno obučena, stručno vođena i motivisana, nije nam ostavila ni minimum prostora da bi smo mogli napraviti neki bolji rezultat", dodao je Miražić, koji je na kraju FK Željezničar čestitao na prikazanoj igri u Bijeljini.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Zbog svega navedenog Fudbalskom klubu Željezničar čestitamo što su u Bijeljini kreirali sjajnu fudbalsku predstavu koja je oduševila sve ljubitelje fudbala u Semberiji, čime su na najbolji način opravdali lidersku poziciju na tabeli BH Telecom Premijer Lige Bosne i Hercegovine."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.