"Vrsaljka zovu iz Napolija, ali i iz Primere"
Foto: EPA

Menadžer hrvatskog reprezentativac otkriva

"Vrsaljka zovu iz Napolija, ali i iz Primere"

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko bi ovog ljeta trebao napraviti veliki transfer.

Jutros se pojavila vijest da je ovaj 24-godišnji bek Sassuola na korak do potpisa ugovora sa Napolijem, koji će ga platiti 15 miliona eura uz određene bonuse. Ipak, transfer je još daleko od realizacije...

"Napoli nije jedini klub koji želi Vrsaljka. Tu su još timovi iz Primere, ali ne bih govorio o imenima. Sve je moguće, ali znam da Vrsaljko nije igrač za klupu", poručio je igračev menadžer Giovanni Carnevali.

Osim Napolija, za nekadašnjeg fudbalera Dinama su interes pokazali i pojedini klubovi sa Otoka, a čak se pisalo i o zanimanju Barcelone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vrsaljko je u ovoj sezoni nastupio u 35 utakmica, a upisao je i četiri asistencije, te je proglašen jednim od najboljih defanzivaca u Seriji A.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi