Hoće li Milan pustiti Krunića na okupljanje reprezentacije?

Našao se na spisku

Hoće li Milan pustiti Krunića na okupljanje reprezentacije?

Admin Čaušević

Na prvom spisku Save Miloševića od imenovanja selektora našao se Rade Krunić koji je povrijeđen pa je njegov dolazak na okupljanje pod znakom pitanja.

Krunić se povrijedio protiv Verone nakon sat vremena igre, a prognozirana mu je pauza od nekoliko sedmica što znači propuštanje septembarskog prozora reprezentacija.

Ipak, bez obzira na povredu Fočak se našao na spisku Miloševića, da bi i novi selektor ostavio mogućnost dolaska otvorenim.

BiH svoje mečeve igra 13. oktobra na gostovanju kod Lihtenštajna, dok tri dana kasnije u Zenicu stiže Portugal koji je već jednom nogom na Euru.

"Prvo su rekli da je povrijeđen, a poslije toga smo dobili smo vijest da bi mogao biti spreman za te datume", kazao je Milošević.

Oglasi

Ipak, Krunićev dolazak još uvijek nije siguran i postavlja se pitanje da liće Milan dati dopuštenje da se univerzalac priključi Zmajevima.

Ove sezone Krunić je bio od velike važnosti za ekipu Stefana Piolija te je bio starter u svim susreta kako u prvenstvu tako i u Ligi prvaka.

Privremene zamjene za bh. veznjka su trenutno Yacine Adli i Yunus Musah, ali pošto se radi o igračima različitih karaktestirika Pioli jedvea čeka na Krunićev povratak.

Podsjećanja radi, spisak Miloševića za oktobarske mečeve reprezentacije izgleda ovako:

Golmani: Ibrahim Šehić, Nikola Vasilj, Kenan Pirić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Odbrana: Anel Ahmedhodžić, Adnan Kovačević, Adrian Leon Baršić, Sead Kolašinac, Amar Dedić, Jusuf Gazibegović, Dennis Hadžikadunić, Eldar Ćivić.

Vezni red: Amir Hadžiahmetović, Rade Krunić, Miralem Pjanić, Gojko Cimirot, Benjamin Tahirović, Miroslav Stevanović, Dal Varešanović, Almedin Ziljkić, Ivan Bašić, Amar Rahmanović.

Top Komentari

Drakula
Ako bogda nece! Ko god ode na tekmu da bogda umro
0 0
user1676286668
Na spisku saveza a ne spisku save ******a...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi