Zeljković: "Prozivaju me navijači? Nisam upoznat! Možda bolje da se organizuju, pa da čujem"

Prvi čovjek Fudbalskog saveza BiH poručio

Zeljković: "Prozivaju me navijači? Nisam upoznat! Možda bolje da se organizuju, pa da čujem"

Midhat Šljivak

Predsjednik Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković danas je poručio kako mu ulica neće voditi posao već da će rezultati odlučivati o njegovom statusu, te tvrdi da nije čuo nikakva skandiranja protiv sebe na utakmicama.

Prvi čovjek Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković saopštio je danas na maratonskoj press konferenciji kako nije upoznat s prozivkama navijača širom bh. stadiona.

Odavno se na utakmicama nacionalnog tima čuje 'Vico, napolje' i 'Savez, napolje', ali to Zeljković prema njegovim riječima nije čuo. 

"Prozivaju me navijači? Nisam upoznat! Možda bolje da se organizuju, pa da čujem", rekao je Zeljković i dodaje:

"Dobio sam informaciju da je sinoć u Tuzli bilo 'Savez napolje'. To su neke stvari koje idu s ovim poslom. Nemamo pravo da to zabranjujemo. Navijačke grupe imaju svoju slobodu, ali da ne prelaze neke mjere", govori on i zatim je dao zanimljiv stav.

Oglasi

"Ulica nikad neće biti razlog da ja prestanem obavljati svoj posao, nego će ciljevi i rezultati koji su ostvareni ili nisu, i neka druga podrška će biti opredjeljenje mog rada".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Ulica sigurno, bila organizovana ili ne, neće nikad dodvesti do toga da bilo kakvu odluku donosem. Neće ulica voditi Savez i da padamo pod pritiske koji nemaju veze sa fudbalom i koje proizilaze neke stvari o kojima bih mogao puno reći, ali neću", poruka je prvog čovjeka Fudbalskog saveza BiH.

Definitivno veoma zanimljiv stav Vice Zeljkovića o kojem će biti dosta polemika.

Top Komentari

SirAlex
Jednom smo predstavnike saveza strpali u zatvor. Opet ćemo. Bit ćeš novi Ušanović. To nije ulica, to su navijači majmune
10 1
crni1000
Pa ko ti je dao pravo da Kodru covjeka koji je igrao za BiH, koji je legenda, poslije dvije utakmice smjenis, i onda dovedes nekoga koji nije htjeo igrat za BiH!!!
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi