Haos u Srbiji nakon utakmice za "goli život": Lalatović krenuo u obračun sa navijačima

Zaštitari smirivali bivšeg trenera Borca

Haos u Srbiji nakon utakmice za "goli život": Lalatović krenuo u obračun sa navijačima

Haris Zilić

Dva kola prije kraja prvenstva u Superligi Srbije u play-out skupini očekuje nas velika borba za opstanak u društvu najboljih. Ekipe plasirane od 9. do 16. pozicije nakon regularnog dijela igraju još sedam mečeva u play-out skupini gdje je prava gužva.

Za opstanak se bori šest ekipa, dvije će u baraž za opstanak, a dvije idu direktno u niži rang.

Naravno, kao i u većini liga u regionu, ovakve utakmice nose dosta tenzija, tako je bilo i u meču Radnika iz Surdulice i Mladost GAT-a koja je završena rezultatom 1:1.

Bod koji na kraju ne odgovara ekipama, posebno ne Mladosti koja je sada fenjeraš sa tri boda zaostatka za pozicijama koje vode u baraž, a i Radnik je u opasnoj zoni poziciju iznad sa 31 bodom.

Nakon meča bilo je i treće poluvrijeme, a glavnu ulogu je imao bivši strateg Borca iz Banja Luke, Nenad Lalatović koji je na klupi Mladosti GAT.

Prema snimcima HotSporta iz Srbije vidi se kako Lalatović kreće u obračun sa navijačima domaćeg tima.

Oglasi

Jedan do zaštitara je pokušavao smiri Lalatovića koji je očigledno bio nervozan, da li zbog rezultata ili zbog nekih riječi od strane navijača, nije poznato.

Nije prvi put da je Lalatović ove sezone u centru pažnje, nedavno je komentarisao i VAR sistemu Srbiji.

"Ne znam više da li VAR sudi da bi var'o. VAR vara. VAR je varalica izgleda. Više ne znam ni šta je penal ni šta nije penal. Kad se povuče ona linija... Da li je izašla, da l' nije izašla...

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Da li jeste izašla, da li je bio penal, da l' nije bio penal... Kad je penal... Više... Ja otkad sam u fudbalu... Kad je bila ruka, kad nije bila ruka, ja pojma nemam."

"Ali, ne zamjeram nikom ništa", na kraju je zaključio kontroverzni stručnjak koji se okušao i u Bosni i Hercegovini vodeći Borac, ali to se neslavno završilo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi