Radosavljević: Pobjeda je zasluga kolektiva

Strijelac za pobjedu Jedinstva

Radosavljević: Pobjeda je zasluga kolektiva

Jedinstvo je danas Pod borićima ostvarilo važnu pobjedu u borbi za opstanak u Prvoj ligi FBiH. Crveno-bijeli su u okviru 21. kola savladali Slaven s minimalnih 1:0, a gol odluke pao je u posljednjoj minuti.

Za veliko slavlje među domaćim navijačima se pobrinuo srbijanski internacionalac Duško Radosavljević golom iz slobodnog udarca, a na isti način je Jedinstvu donio tri boda i prošlog vikenda protiv Zvijezde.

"Utakmica je bila jako teška, znali smo da je Slaven kvalitetan tim i da ćemo teško doći od bodova. Srećom, eto, uspjeli smo na kraju da postignemo gol iz slobodnog udarca, no za to nisam zaslužan samo ja, već cijeli tim", kazao je nakon utakmice Radosavljević za SportSport.ba, pa dodao:

"Ovu pobjedu arhiviramo i već se polako okrećemo ka sljedećoj utakmici."

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Bihaćki tim je trenutno na pretposljednjem mjestu sa 17 osvojenih bodova.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi