Ranieri napravio dosta promjena u timu pred okršaj protiv Fiorentine

Roma želi pobjedu i izlaz iz krize

Ranieri napravio dosta promjena u timu pred okršaj protiv Fiorentine

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome večeras igraju na domaćem terenu protiv Fiorentine u okviru 30. kola italijanske Serije A.

Roma se nalazi u očajnoj formi i ima dva uzastopna poraza, a svima je jasno da ni situacija u svlačionici rimskog kluba nije baš idealna.

Claudio Ranieri primoran je da malo "razdrma" ekipu, te je napravio određene promjene. Italijanski mediji su najavljivali da će na klupi ostati i Edin Džeko, ali se to nije desilo.

Trener Rome je napravio nekoliko promjena u odnosu na meč protiv Napolija što je obradovalo navijače. Posebno se to odnosi na golmana Olsena koji je u očajnoj formi, te umjesto njega na golu je Mirante.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma: Mirante, Santon, Fazio, Juan Jesus, Kolarov, Zaniolo, Nzonzi, Cristante, Kluivert, Perotti, Džeko.

Fiorentina: Lafont, Milenković, Pezzella, Viktor Hugo, Biraghi, Benassi, Veretout, Dabo, Muriel, Simeone, Gerson.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi