15

Komentari (15)

Klicko
Od 13 titula ukrali 12
BillyPiton
ananas
mora da si slijep buraz ?
Jupp
Carlo je gospodin veliki, uvijek odmjerene i promisljene izjave. Trenercina starog kova!
Nele.
Pa logicno, fudbal se igra zbog trofeja. A dosao je Real do finala i bez njega sto znaci da je to kvalitet i sad. A sa njim dogodine sve ce bit lakse.
King_Kenny
...sanse za osvajanje LP su im nikakve,a za dovodjenje Mbappea vrlo male...
HamzaVojvoda
To kralju blentavih izjava. Jel to ko ono M.City Real 4 0 kad bjese 4 3? Ne lupetaj vise i kad pogodis jednom to je ko kad corava kokos nadje zrno
NodzeRM
Za Real Madrid reci da su mu sanse nikakve.. moze samo onaj koji veze nema.. neki klinac koji tek poceo da prati fudbal ili Liverpool!.
Goran86
Rece za klub koji lovi 14 titulu LP...
KullaCR7
Ti si burazeru do sad svaku prognozu promasio. Hahahahah
Jupp
@NodzeRM Zamisli kakvi ovdje likovi komentarisu i smaraju, mene pretezno nasmiju ovakve izjave, cesto procitam raji ove komentare njegove - ljudi se kidaju od smijeha, komentarisujuci kako se vjerovatno radi o balavcu koji jos uvijek pohadja skolu :)
Sars33
Ajde suti... 13 titula, a idu u lov za 14., kolko bese ono "vi" imate?
NodzeRM
@@Jupp Da drug za nepovjerovati!. :))
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.