Real Madrid spremio mamac za dovođenje Fabiana Ruiza iz Napolija

Nude i jednog igrača

Real Madrid spremio mamac za dovođenje Fabiana Ruiza iz Napolija

E. Čaušević

Više nije tajna da je Real Madrid zainteresovan za veznjaka Napolija Fabiana Ruiza.

Kraljevski klub će ovog ljeta pokušati u svoje redove dovesti španskog veznjaka koji već neko vrijeme pruža jako dobre partije u dresu kluba iz Napulja.

Ovaj 28-godišnji fudbaler se nalazi na meti Barcelone i Manchester Cityja, ali čini se da je najveći interes za njega pokazao Real Madrid. Kraljevi su već spremili ponudu za njega koja bi mogla biti veoma zanimljiva za Napoli.

Kako pišu italijanski mediji Real će pored novca ponuditi i jednog igrača, a radi se o Lucasu Vazquezu. On ima ugovor s Kraljevima na još godinu dana, ali očito je da u Realu ne razmišljaju o tome da produže saradnju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Lucas se u dosadašnjem dijelu sezone baš i nije naigrao i u Realu smatraju da će on biti odličan "mamac" u dovođenju Fabiana Ruiza na Santiago Bernabeu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Dzemil18
Samo što ima 24 godine, a ne 28.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi