32

Komentari (32)

Bosnjak1189
Iz nesluzbenih izvora saznajemo da nece biti ni navijaca zrinjskog. Naime, nemaju transparenata da ponesu na utakmicu. Sluzbena informacije se ne ocekuje jer su im zidari hakirali sluzbene profile.
Manager
Pa naravno, sta ce dopustit sad jos da na njihovom stadionu im zapale njihove transparente..
Samo_Realno
CCcccccc , ovi mrzitelji drugih i drugacijih nemaju granice , FUJ , $p&ci0 ti svoju nanu koja te okotila , a i oni koji su ti dali prst nagore, i za njih ista poruka.
user1605368976
Jestel oduzeli transparente DE NISTE TREBALI
velez mo
Uzvratiti susjedima istom mjerom,kad gostovali na Areni Rođeni
CASIO
Nemate im sta uzvracat navijaca svakako vise nemaju, uprava manje vise..
Zaccheroni
Vratite im bar ogradu a transparente zapalite ;)))
SonPen1946
Pijaca se ne propusta subotom, kantonalni derbi nije toliko bitan.
rodjeeni1922
pitar klasicni
Gr0hot
Nije ovo pitara vidilo, mazlum klasicni
Ecosport
Imaš klasične pitare, one koji mrze svoj klub i svoje igrače čim odigraju neriješeno ili izgube, a vole ih samo kad pobjeđuju i to ubjedljivo i bez grešaka. A imaš i light pitare, prave navijače koji vole klub uprkos svemu. Ovaj sonpen je iz prve grupe debila, kako će onda nas voliti.
Ajax11
Ovo je jasno bilo, i iza ovoga stoji Zrinjski. Znali su da bi RA raširile sve osvojene zastave Zrinjskog- to klub naravno nije htjeo dozvoliti
Ajax11
Derbi bez obadvoji navijačke skupine. Jednim zabranjeno drugi se ugasili
MosaNjazri
Kako netko ugašen da ugasi nekoga? Uša majmune
JedanIzMostara
Kad ugaseni? Kad ste penzionerima u pocitelju skinuli neki trans, koji su ljudi sami napravili, bez ucesca red armya? Ili kad ste na carini uzeli trans red army carina, koji nije udarni nego podgrupa. Vama su otisle sve krpe s ograde. Ne moze se udarni trans cuvat nedje u sobi pod krevetom. Ne nosit na utakmice vec odavno, i govori nije pao. Kako ce past kad stoji u sobi negdje pod krevetom sakriven. Cijela ograda vam je pala, boysi, torcida, delije, grobari, manijaci, horde, lešinari, i mnoge evropske navijacke grupe kazu da je kodeks jasan. Ultrasi su proslost!!! E sad sto vi lazete petljate, nemate muda ni srca priznat poraz, to je drugo nesto.
jahrhshajakruwjaajka
Vfc since 1922 i veliki mostar u srcu velez do groba su padali
user1600705501
Da li je moguce od toliko policije , specijalaca u gradu da ne mogu pustiti navijace Veleza njih 300 recimo . Sramota. Samo se ovo u nas desaje. Ili su se prepali domacii da im ne zapale transparente pred ocima.
BosanskaSvedska
Za koga ce gospa navijati ako se pojavi?
PoliziaMerda1981
Mazlume jedan šta to pišeš. Zašto vrijeđaš ljude sa nečim što nema veze sa navijačkom zezancijom. Ubij se
HBSC
Gr0hot
Ta nece za branitelje
MosaNjazri
Seljacino podveleška,umri do sutra debilu glupi
plemic
pomeni se nekad i mehmeda, lako je lajati iz švedske.
Bit ce gusto bit ce 0:2
Kakvi glupani, sami sebe kaznise da ne gledaju utakmicu.
MostarskiRodeni81
Stvarno ce biti tuzno gledati derbi bez obe navijacke skupine
E.Car
Bit ce hrvatinića koji navijaju za Zrinjski!!!
Klicko2
@E.Car kako će ih bit kad su ugašeni heheheheh
Klicko2
@E.Car drug da dodam još nešto.Oni nisu hrvati oni su Bošnjaci katoličke vjeroispovijesti ili bh katolici.Hrvati su u Hrvatskoj.Hrvati su neki dan vraćeni sa granice i to 5 autobusa njih hehehhe
E.Car
Nultrasa uglavnom više nema!!!
plemic
tako je klicko bih muslimanu.
Klicko2
@plemic meni to ne smeta drug.Rodio se tu i u takvom okruženju.Ne mogu ja sad biti hrvat,srbin slovenac itd.Šta je tu je
user1676439713
Di su krpice gospe ti
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.