Remetić: Vrlo dobro znam šta Tešnjacima znači TOŠK

Prvoligaš iz Tešnja ima novog šefa struke

Remetić: Vrlo dobro znam šta Tešnjacima znači TOŠK

NK TOŠK je danas dobio novog šefa stručnog štaba. Naime, na kormilo tima iz Tešnja je stigao Igor Remetić.

Remetić je već imao priliku raditi u TOŠK-u i to sa uspjehom. Tako je uspio klub iz Tešnja, svojevremeno, uvesti u Prvu ligu FBiH.

Nakon što je 2017. godine napustio TOŠK, Remetić je radio u Turbini, Travniku, Veležu i NK Neretva iz Metkovića. Sada se, međutim, vratio u Tešanj.

"Ponovo sam, nakon dvije i po godine došao na mjesto na kojem sam doživio lijepe trenutke kojih se rado sjećam. Znam vrlo dobro šta Tešnjacima znači TOŠK i daću sve od sebe da opravdam ukazano povjerenje čelnika kluba", rekao je Remetić za SportSport.ba, pa nastavio:

"Vjerujem u svoj maksimalno profesionalan rad, vjerujem u ove igrače i njihovu kvalitetu, te da ćemo nastaviti uzlasnom putanjom, kako smo krenuli kada sam posljednji put bio tu. Ovo je sada puno bolji i organizovaniji klub nego kada smo zajedno sa uspješnim, mladim ljudima i navijačima udarali temelje stabilnog federalnog prvoligaša. Uostalom, to Tešanj i zaslužuje."

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Ovog proljeća su ciljevi da se rezultatski približimo lideru koliko god možemo i iskoristimo eventualnu priliku ako nam se ukaže. Hvala i mom prethodniku koji je napravio lijepe stvari ove jeseni, želim mu puno uspjeha na novoj poziciji, u vođenju kadetske nacionalne selekcije", dodao je Remetić.

Podsjetimo, NK TOŠK je iznenada ostao bez šefa struke nakon što je Nermin Šabić postao selektor kadetske nogometne reprezentacije BiH.

Top Komentari

Dena33
Sretno Rema...
2 1
Taceoni
Iga sretno brato
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi