Ribery završio sa igranjem za ovu godinu?
Ribery se povrijedio u utakmici protiv Leccea

Francuz će zbog povrede biti nekoliko sedmica van terena

Ribery završio sa igranjem za ovu godinu?

S. Pašalić

Fiorentina je jučer nastavila sa serijom loših rezultata u Seriji A.

Viole su poražene na svom terenu od Leccea sa 1:0, a bio je ovo treći poraz zaredom za ovaj tim koji je sada puno bliže donjem dijelu tabele i nalazi se na 13. mjestu sa 16 osvojenih bodova.

Pored novog poraza, Fiorentina je dobila još loših vijesti. Naime, Frank Ribery se povrijedio u meču protiv Leccea.

Francuz je danas obavio i preglede nakon kojih je potvrđeno da je zaradio povredu ligamenata članka i zbog toga bi mogao biti van terena nekoliko sedmica.

Ribery je ovog ljeta stigao u Fiorentinu kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Bayernom za koji je igrao još od 2007. godine.

Ove sezone je u Seriji A odigrao 11 utakmica te je postigao 2 gola i upisao 2 asistencije, a ugovor sa Fiorentinom ima do 2021. godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi