Roma preko Facebooka "izaziva" Edina Džeku

Nadamo se da će se želje ostvariti

Roma preko Facebooka "izaziva" Edina Džeku

Endin Čaušević

Bh. napadač Edin Džeko ove sezone ne igra onako kako se očekivalo, a navijači ga najviše kritikuju zbog toga što nije golgeterski raspoložen kao prethodnih sezona.

Edin Džeko je prije dvije godina bio najbolji strijelac Serije A, a i prošle sezone je svojim golovima oduševljavao navijače rimskog kluba. Međutim, ove sezone nikako da se vrati u staru formu.

Bh. napadač je u golgeterskoj krizi jer je u dosadašnjem dijelu sezone na 25 utakmica u italijanskom prvenstvu postigao "skromnih" sedam golova. Nedostatak njegovih golova se itekako osjeti jer Roma muku muči ove sezone što se tiče efikasnosti.

Rimski klub večeras gostuje kod Sampdorije i mnogi se nadaju da će konačno doći do pobjede. Prošle sezone Džeko je zabio gol na ovom stadionu i u Romi se nadaju da će to uraditi i večeras.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na Facebooku su se prisjetili prošlogodišnjeg gola, a navijači smatraju da na taj način klub "izaziva" Džeku da i večeras isto ponovo. Sigurno da se nadamo da će se to desiti večeras na Luigi Ferrarisu barem jednom.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi