7

Komentari (7)

King_Kenny
...bravo Britanci,radio sam tamo nekoliko godina i ti ljudi su drugi svijet za nas,prava gospoda...nikad nisam dozivio neku neugodnost od njih,dok sa Poljacima stalno imaju problema,oni su ista stoka kao Srbi.
Baboisback
Svaka cast Britancima. Tako i treba stoki Ruskoj. Isto treba uraditi u Srbima,nek idu u Rusiju zivjeti i raditi.
Dr.Lehrer
Svaka čast, ne samo njega, svee ruse treba protjerat iz EU i svijeta. Pa se *****te ko kerovi u kavezu. Sve im ukinut. Osjetice i evropa posljedice zbog kontra mjera, plin najvise, naravno i rusi koji ce ispastati a nisu bili za ovo sto se sprovodi. Pa kome se ne svidja nek oni unutar rusije ratove vode.. Al drugačije ne moze.
user1644415954
Kasnite sa vijestima.On već više od godinu dana ima zabranu da živi u Engleskoj sa Ruskim državljanstvom.Zato je prije nekoliko mjeseci uzeo portugalsko državljanstvo.
Goran86
Trebaju ga zatvoriti dok god se rusi ne povucu, me samo njega..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.