Navijači Intera transparentom jasno poručili kineskim vlasnicima šta misle o Lukakuu

Navijači Intera transparentom jasno poručili kineskim vlasnicima šta misle o Lukakuu

S. Grebović

Sve su glasnije priče kako bi Romelu Lukaku ovog ljeta mogao da napusti ekipu Intera.

Glasine da bi najbolji strijelac Intera iz prošle sezone ovog ljeta mogao otići sa Giuseppe Meazze digle su pravu uzbunu među navijačima ovog kluba.

Najvatrenije pristalice Nerazzurra su okačile transparent ispred prostorija kluba, upućenim čelnim ljudima Intera.

"Kompanijo, pažnja, obećanja se moraju poštovati...", stajalo je na tom transparentu.

Mediji već uveliko pišu da je Chelsea voljan da sjajnog Belgijanca vrati u svoje redove i tako mu da šansu nakon neuspješne prve epizode koju je imao u klubu sa Stamford Bridgea.

On je za za londonski klub nastupao u periodu od 2011. do 2014. godine, a priliku za igru gotovo da nije dobijao.

Belgijancu je ponuđena plata od 12 miliona eura neto po sezoni uz dodatne bonuse u zavisnosti od nastupa koje bude imao u plavom dresu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ako ostane bez Lukakua Inter će kao njegovu zamjenu pokušati da angažuje Atalantinog Duvana Zapatu ili igrača Lazija, Joaquina Correu.

Romelu Lukaku je u Inter stigao prije dvije godine. Na 95 zvaničnih utakmica postigao je nestvarna 64 gola, a svojim sjajnim partijama bio je jedan od ključnih faktore titule koju je Inter osvojio u minuloj sezoni.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VELEZ
Znas sta ja ne razumijem, zasto su napisali i potrosili ovliko novca i para da naprave ovaj transparent kad zivimo u 21om stoljecu gdje se moze sve elektronski uradit, nemogu razumit, jeli to u italiji nema interneta ili nesto?
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi