Romin ljuti rival kreće po Džeku poslije međusobnog duela s Vučicom

Poslije utakmice na San Siru

Romin ljuti rival kreće po Džeku poslije međusobnog duela s Vučicom

Admin Čaušević

Edin Džeko igra jednu od slabijih sezona u karijeri, kapiten bh. reprezentacije se utopio u sivilo Rome zbg čega je njegov ostanak na Olimpicu pod znakom pitanja. 

Roma za sada ne želi obnoviti njegov ugovor koji ističe na ljeto 2020. godine, jedan od razloga su i njegove godine jer je nedavno proslavio 33. rođendan.

Gazzetta dello Sport piše da je Džekin odlazak na ljeto više od ideje s tim da ne bi mijenjao zemlju, već samo klub.

Za njega je ozbiljno zainteresovan Inter. U milanskom klubu bh. napadača vide kao idealno igrača s kojim bi sazrijevao Lautaro Martinez.

Džeko je na vrhu liste želja Beppea Marotte koji mu je spreman ponuditi trogodišnji ugovor, a navodno ni popularni Dijamant nema ništa protiv prelaska u Milano.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pregovori oko transfera bi trebali početi poslije međusobno duela Rome i Intera na San Siru koji je na programu 20. aprila.

Pojedini mediji u Italiji su tokom dana prenijeli informaciju da je Džeko sve dogovorio s West Hamom. Čekičari su ponudili 10 miliona eura, a dok Roma traži deset više.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti