Koeman objasnio izbor Pjanića u ekipu: Bilo bi nepošteno da ga nisam pozvao
Foto - Screenshot

Bh. veznjak konačno u timu

Koeman objasnio izbor Pjanića u ekipu: Bilo bi nepošteno da ga nisam pozvao

Midhat Šljivak

Miralem Pjanić dobio je poziv u ekipu Barcelone za sutrašnji meč sa Getafeom.

Na iznenađenje svih bh. veznjak se našao u sastavu kojeg je odbarao Ronald Koeman, iako je otpisan kod nizozemskog stručnjaka.

Pjanić se konstantno povezuje sa odlaskom iz kluba. Koeman je zbog toga iznenadio sve pozivanjem 31-godišnjeg fudbalera u tim, a razloge je objasnio na press konferenciji.

"Do kraja prelaznog roka ostalo je samo nekoliko dana i Pjanić je jedan od onih igrača koji mogu otići", rekao je Koeman i nastavio je:

Oglasi

"Njegov odnos prema timu i treningu je jako dobar i zbog toga je ušao u ekipu. Bilo bi nepošteno da ga nisam pozvao", istakao je Koeman.

Pjanić nije bio na listi igrača u prethodna dva kola, a prošle sezone često je utakmice gledao sa tribina.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Njemu je nizozemski stručnjak šansu uglavnom pružao sa klupe, a u prvoj sezoni u Barceloni je odigrao samo 30 utakmica.

Kladite se u Mozzartu na utakmicu Barcelona - Getafe. Prognozu meča OSTAVITE OVDJE.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zgembic
Kad svojim profesionalizmom i obrazom natjeras kretena da se postidi svojih odluka. Svaka cast Mire pa Kako god se ovo zavrsi.
17 0
King_Kenny
...Koeman je prava postenjacina.
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi