21

Komentari (21)

user1675926959
Filijala s manje para,rasturila Torpedara hahaha...Još da je igrao Gulašvili zabili bi vam tricu ko i Zrinji
delapenja
Kome ti vise simonee prodajes muda pod bubrege ,ovdje.se igralo lopte i prije tebe,a kako si ti dosao,nezadluzena pobjeda protiv veleza na kosevu,jedva bod kod mocnog goska,poraz od sirokog,antipropaganda fudbala protiv sloge,nezadluzena pobjeda protiv posusja,vecerasnja prdstava ,malo li je simone...
Zaccheroni
Klafuricu kapa dole za ovo danas. Idemo dalje,meta željo i eto nas u samom vrhu. Forza Velez
Zaccheroni
I da dodam da je najljepsa,prava evropska atmosfera na tribinama kad igraju ova dva velikana. Bravo mostarci i bravo sarajlije
Ecosport
Bravo Klafa, baš si im ga zaklamfo danas.
Ajax11
Slovenci nam došli , pune sve pozicije svojim ljudima, maglu nam prodaju uz priču, znamo na čemu moramo da radimo, dizemo se iz utakmice u utakmicu, znamo šta trebamo da radimo…..a ono na kraju nemaš šuta na gol
user1603303812
To je do onih nazovi igrača koji kad imaju loptu misle da sami mogu akciju dovesti,nema zadnjeg pasa ko muhe bez glave nista iz svlačionice ne ispostuju treba im od plata odbiti.Avramovski, Ziljkic Panaranda ,Radović nigdje veze...
Hanibal
Samo 6-7 mjeseci ranije ili manje dobili smo Velez u mostaru 5:3. Ali tada je na klupi bio Mirza Varesanovic. Najgori su neprijatelji FK Sarajevo oni idioti sto pale baklje na sjeveru koseva i nabijaju kazne klubu. isti idioti su otjerali Varesanovica. Eto vam sada Rozman pa ga poduprite. Sa ovim timom Mirza bi osvojio do sada jos 10 bodova vise nego sto ih imamo sada.
rabodimis
Treba npr. ostat i dat izjavu, ko covjek, a nezadovoljstvo se iskaze u svlacionici i pred ogledalom.. Placeni ste brate za maksimalni nivo, znali ste gdje dolazite i zasto, ne znam zasto vas cude ocekivanja.. Klafuric je imao manje vremena za uigravanje..
Trapatoni
Boze baci ciglu i budi precizan! Pa sta pricas konju jedan glupi i ko te dovede. Da ti mozda ne fali para i igraca? Ajte sada opet dovedite 25 pojacanja na zimskoj pauzi pa nek se uigraju do kraja 2025! Puu Yebem vam mater glupu !
Culer
Naravno da se očekuje. Ti izgleda ne znaš gdje si došao.
user1676312914
Velež je u potpunosti pogodio sa trenerom. Kakva elegancija, elokvencija, skromnost i znanje. Kakvi Bašići, Rožmani i ostale ublehe.
Ham0
Sramotna igra Sarajeva. Rozmane to je to je tvoja krivica sto ih ne znas motivisati i izvuci malsimum iz ovih nasih preplacenih balerina. Catakovica staviti ispred Renana moze samo pijan ili lud covjek.
user1676743085
I u Sarajevu je Velez bio bolji duplo,slucajno ste tada dobili jos je sudija bio na vasoj strani,veleza u Mostaru niko ne može dobit jedino kad sudija nateze za protivnika i lijep pozdrav iz Mostara,a iduci petak dolazimo da male strumfove razvalimo
limvotemirvah
Gospodske izjave, nema sta. Cestitam filijali jos jednom. Potpuno zasluzena pobjeda. Rastuzicu vas malo, poprilicno sam siguran da ce Mirvic uzeti Oreca sad na zimu. Mali je stvarno vrhunski igrac.
user1676648256
Pa sta treba očekivati Rahmane imaš naj skuplju ekipu ali ekipa nema trenera
rabodimis
Stvarno ne razumijem to nako vrijedjanje ljudi sa tim "filijala", razgulili nas danas bez pola ekipe.. Rozman pobjegao sa terena. Cestitke od srca, svaka im cast.. Samo naprijed !
limvotemirvah
Nije nikakvo vrijedjanje, nego cinjenica i kompliment. Meni je Velez najdrazi klub poslije Sarajeva i drago mi je da su nam upravo oni filijala.
user1676648256
Neznam sta trebamo očekivati rahmane
Anton
Hebla ti filijala klosaru mali,
Roodjeniiiiii
Dosadan si sa tim filijala. Nije prodavnica druže. Ja bih pohvalio navijače i Red Army I Rođene, i Horde i Pitare. Ambijent dostojan derbija, sportski bez ijedne mrlje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.