Rusi u lovu na Maksimovića

Odlazi iz Italije?

Rusi u lovu na Maksimovića

E. Ganibegović

Srbijanski nogometaš Nikola Maksimović privukao je pažnju kluba iz Rusije, te bi već u januaru mogao napustiti redove Napolija.

Naime, kako tvrde italijanski mediji, ovaj 26-godišnji defanzivac nalazi se na meti Spartak Moskve.

Sportitalia prenosi kako je ruski klub napravio prvi korak kada je u pitanju ovaj transfer, međutim dva tima su daleko od dogovora. Također, Italijani navode kako je Maksimović spreman da napusti redove Napolija.

Nikola je na ljeto 2016. godine stigao u Napolitance, kada je napustio Torino za 25 miliona eura, međutim u Napoliju nije dobio pravu priliku, pa bi zbog toga mogao uskoro promijeniti sredinu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Reprezentativac Srbije je osim Napolija i Torina nastupa još za Crvenu zvezdu i Slobodu Užice. Za nacionalni dres je upisao 19 nastupa.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi