Čeka nas vruće ljeto: Salihamidžić već dogovorio prvo pojačanje Bayerna

Stiže iz Ajaxa

Čeka nas vruće ljeto: Salihamidžić već dogovorio prvo pojačanje Bayerna

Eldar Ganibegović

Inostrani mediji prenose kako je Bayern već dogovorio svoje prvo ljetno pojačanje. 

Ugledni njemački list Bild piše da su čelni ljudi Bayerna postigli dogovor s Ryanom Gravenberchom, 19-godišnjim središnjim veznim fudbalerom holandskog Ajaxa.

Svi detalji igračevog ugovora su finalizirani, a sada se nastavljaju pregovori s Ajaxom.

Dva kluba održala su prve runde pregovora, ali nije bilo dogovora o iznosu transfera. Bayern je ponudio 25 miliona eura za Ryana Gravenbercha, ali Ajax je tražio 35 miliona funti. 

Najvjerovatnije će se pregovori nastaviti i u narednim danima, a s obzirom na to da razlika između ponude i potražnje nije velika, dva kluba će vjerovatno naći zajednički jezik i transfer će biti dogovoren. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjetimo, Ryan Gravenberch je u Ajaxu od 2010. godine, kada je imao osam godina, a od 2019. godine član je prvog tima nekadašnjeg prvaka Evrope.

Ove sezone je Ryan Gravenberch bio ključni igrač za Ajax, momčad za koju je nastupio u 38 utakmica, postigao dva gola i upisao još dvije asistencije.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

HarisADP
On da ima fudbslsko znanje doveo bi Dibalu
1 10
Klicko
Koja impozantna statistika.2 gola i 2 asistencije u mrtvoj holandskoj ligi.Wow
4 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti