Svi briljantni potezi Saida Hamulića: Nakon niza skandala otpustio agenta koji ga je doveo u Ligue 1

Roman Skorupa "izvisio"

Svi briljantni potezi Saida Hamulića: Nakon niza skandala otpustio agenta koji ga je doveo u Ligue 1

Eldar Ganibegović

Kontroverzni bh. napadač Said Hamulić u protekla četiri mjeseca napravio je niz ispada, a posljednji danas kada je odbio trenirati u Toulouseu. Osim toga, zahvalio se i svom menadžeru.

Novopečeni reprezentativac Bosne i Hercegovine Said Hamulić vrlo često iznenadi sportsku javnost na negativan način, a tako je bilo i danas.

Ovaj kontroverzni napadač odlučio je ne pojaviti se na treningu Toulousea bez obzira na to što je stigao novi trener i želi napustiti ovaj klub.

Prije toga na Instagramu je "poništio" Toulouse ubrzo nakon dolaska u ovaj klub kada je vidio da ga nema u konkurenciji za jednu utakmicu.

Oglasi

Jednom je odbio da bude u konkurenciji za meč kada su morali igrati u dresu s duginim bojama, a ta odluka naišla je na podijeljenje reakcije javnosti. 

Fudbaler rođen u Nizozemskoj je prije nekoliko dana objavio i story na kojem je rasplamsao javnost najavivši navodni transfer, pa ga je brzo obrisao, ali sve je ostalo zabilježeno.

Hamulić je u junu ove godine debitovao za reprezentaciju Bosne i Hercegovine protiv Portugala, igrao je i protiv Luksemburga, iako se u martu oprostio od igranja za Zmajeve.

Oglasi

Tako je ovaj mladi napadač postao prvi i vjerovatno jedini fudbaler u historiji koji se prvo oprostio od reprezentacije, pa tek onda debitovao za nju.

Nakon niza svih briljantnih poteza koje je u ovih nekoliko mjeseci napravio, Said Hamulić otpustio je i Romana Skorupu, agenta koji ga je doveo u Ligue 1.

Roman Skorupa blasnik je Rspor Agencije i tako je ostao bez svog najvrijednijeg fudbalera vrijednog jedan i po milion eura.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

EuroSoccerAdvice - The Next Generation & Global Football Management agencija nova je agencija koja zastupa Saida Hamulića, a na njenom čelu se nalazi Dick Van Burik.

Zaista je pitanje šta se dešava s glavom ovog momka. Potencijal svakako ima, ali morat će poraditi na nekim stvarima želi li dobro sebi i svojoj karijeri. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi