Samo Bernardeschi i Pjanić nisu učestvovali u velikom skandalu fudbalera Juventusa

Napravili parti sa 60 djevojaka

Samo Bernardeschi i Pjanić nisu učestvovali u velikom skandalu fudbalera Juventusa

Italijanska javnost ovih dana bruji o velikom skandalu kojeg su napravili fudbaleri Juventusa.

Oni su nedavno (mnogi smatraju poslije poraza od Atletica) organizovali party na kojem je bilo prisutno čak 60 djevojaka i to iz cijele Italije.

Priču donosi italijanski novinar Fabrizio Corona koji kaže kako ne zna šta se tačno dešavalo na partyju, ali zna da je učestvovao cijelči tim Juventusa osim Pjanića i Bernardeschija.

"Bio je prisutan cijeli tim osim Bernardeschija i Pjanića, a šta se tamo dešavalo zaista ne znam", kaže Corona i dodaje da je sve organizovao PR Roman. "Oženjeni i vjereni fudbaleri su se pouzdali u Romana PR-a da će im dovesti 60 žena, po mogućnosti djevojaka iz cijele Italije", kaže on.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naravno, ovo je priča koju smo već prenijeli prije nekoliko dana, ali tada se govorilo kako je na partyju učestvovao i bh. reprezentativac Miralem Pjanić. Ipak, sada je očigledno da se naš Mire tamo nije pojavio što svakako nije bilo ni za očekivati od njega.

Ako se ispostavi da su fudbaleri Juventusa ovaj party priredili nakon poraza od Atletica, navijači će sigurno biti vrlo ljuti.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MirzaBarucic
Normala, Pjanic je normalan, cestit momak.
6 0
muhamed.sijercic
Nije naš Miralem od tog posla. On samo zabija iz daljine.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti