Malo sna za vrijeme ludila na stadionu: Turski navijač postao hit na društvenim mrežama

Čini se da mu je utakmica bila dosadna

Malo sna za vrijeme ludila na stadionu: Turski navijač postao hit na društvenim mrežama

H. Zilić

U ponedjeljak je Samsunspor u 25. kolu turske Super lig stigao do vrijednog trijumfa protiv Antalyaspora rezultatom 2:0 i tako su izašli iz opasne zone i približili se zlatnoj sredini prvenstvene tabele.

Samsunspor je sada na 13. poziciji sa 29 bodova, a golove za trijumf protiv tima iz Anatalye postigli su Marius u 59. i Muja u prvoj minuti sudijske nadoknade vremena.

Susret je odigran na stadionu "19. maj" u Samsunu pred skoro 20.000 navijača koji su došli da podrže svoj tim.

Nakon trijumfa znali su proslaviti pobjedu, ali slavu je pokupio jedan stariji navijač domaćeg tima.

Dok je ostatak stadiona slavio pogodak Samsunspora, pomenuti navijač je iskoristio priliku da uhvati malo sna na tribinama.

Oglasi

Naravno, kamere su uočile gospodina koji je očigledno bio umoran i odmah je postao hit na društvenim mrežama.

Čini se da mu je utakmica na momente bila dosadna, a nije ga puno dirnuo pogodak fudbalera Samsunspora.

Znali smo i ranije na turskim stadionima svjedočiti zanimljivm situacijama, ali scene iz Smasuna će sigurno biti u špici godine.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Inače, Samsunspor je u posljendjih pete mečeva osvojio osam od mogučih 15 bodova i imaju samo jedan poraz i to od Galatasaraya.

U narednom kolu Samsunspor ide u goste Gaziantepu, dok će Anatalyaspor niz od tri utakmice bez trijumfa pokušati prekinuti na domaćem terenu gdje dočekuju fenjeraša Istanbulspor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi