San postaje java: Sjajan odaziv navijača i zaljubljenika u akciju Rudara iz Breze

Stolicama na stadionu uljepšati ugođaj

San postaje java: Sjajan odaziv navijača i zaljubljenika u akciju Rudara iz Breze

S. Mlaćo

Rudar iz Breze sjajno je otvorio novu sezonu Prve kantonalne lige ZDK. Naime, ovaj tim nakon tri kola ima isto toliko pobjeda, te gol razlike 12:1.

Čelnici kluba prezadovoljni su startom, te vjeruju da će nogometaši nastaviti u istom tempu i u narednim utakmicama.

U međuvremenu navijači i zaljubljenici u klub pokrenuli su zanimljivu akciju. Naime, oni žele stadion u Brezi uljepšati stolicama, te tako dodatno upotpuniti ugođaj na stadionu.

"Nadamo se da Vaše srce kuca za nas Rudar i da ćete se odazvati akciji koja je potpuno transparentna i javna. Znači, svako ko poželi od sebe da donira jednu stolicu za naš klub za naše tribine potrebno je da dođe u prostorije kluba u vrijeme treninga prvog tima svaki dan od 16hdo 19 sati da se javi momku koji će biti tu zadužen za preuzimanje novca, potpisivanjem na spisak i slikanjem...
Svaka donacija i svako ko pokloni novac za stolicu koja košta 20 KM će biti uslikan i objavljen na stranici FK Rudar Breza...svaki dan ćemo Vas obavještavati koliko je stolica već donirano...!, stoji u poruci koja je objavljena na zvaničnoj facebook stranici kluba.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:

Do sada je kupljeno nešto manje od stotinjak stolica, a donacije dolaze iz inostranstva.

Top Komentari

mbape
Jadni ljudi kupuju stolice da kada dodzu na utakmicu imaju gdje sjest, a ovi u savezu samo kupe pare od uefe koja im iste daje za ulaganja u stadione i oni daju ovim velikim a mali ne crknu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi