25

Komentari (25)

CeZenicaLik
Vau...veliki uspjeh....
user1603303812
Ovi sto psuju Miviću nek samo jedan mjesec preuzmu finansije naseg kluba i onda nek nastave sa stvaranjem negativne energije
pjanke.sa
Ma to je majstore jedan idiot koji ocito nema sta raditi u zivotu a i misli da ga neko nesto pita. Nazalost, svaka budala ovdje moze komentarisat.
Ajax11
Fino bi ovo moglo izgledati ako se dobro poslozi sve- Samo kuda sa onim silnim strancima???
Jasa
Siguran sam da znaju sta rade,pa nisi ludi da bacaju oare uzalud.Samo malo strpljenja i kad pocne prvenstvo znacemo sve.Svi na Kosevo jedno je Sarajevo!!
nakopitam
Da imamo trenera borili bi se za titulu.
Adrian
Dupla kruna 100%.
E.Car
Dupla kruna?!?!!? Šta ti pratiš????
E.Car
Jesam ali sam mislio da si jedan u nizu krezubih, vječito naduvanih, pitarčića!!!
MSOZ101
Svaka čast Dalu, ima nekog šlifa ali mi gola nismo dali dok je on na terenu u posljednje dvije utakmice, a nakon njegovog izlaska u obje utakmice igrali smo odlično. Ne može biti starter, neka ga na klupi.
SonPen1946
Pucaju cirevi u dolini dugova
Jugjesamojedan
dolina dugova ubjedljivo posjecenija od lavora, a također i kako Vi volite reci FK pomozi.ba je bolje rangiran na tabeli u odnosu na njanjajevo
antikomunist
SonPen-nacionalisto,lijep ti nadimak, nema sta.iste ste.Mrzite islam iz dna duse. Zato i jesi ovdje da podmuklo zavadjas navijace vecinsko Bosnjackih klubova. Odavno si skontan mangupe, ali to ti hinjsko latinsko HDZ ponasanje nece pomoci.Navijamo i volimo i FKS i Zelju!
nakopitam
OTJERAJTE NARKOMANA SA KLUPE I NJEGOVO MLADUNČE!!!
nakopitam
Mirza jebbo ti dal sve ukucane i tebi i starletanu mirvicu
Drakula
Polako sine. U pravu si ali valjda ce gledat ispraviti greske. Strasno los penal je izveo
user1652548615
Sta ti je majmune
Drakula
Super odlicno! Kakva dva gola bravo. Jos da babin sin nije izveo penal.. Ali nema veze pojacanja su top. Kako je lijepo vidjeti stranca kvalitetnog i brzog.
nakopitam
Bezobrazluk je da on uopste izvodi penal. To je cisti inat na stetu kluba.
antikomunist
Drakula-nije on BAABIN SIN, vec TATIN...Jasno mi je da zelis da psiadne da je BAABIN iz asto ali nije..majka mu je hrvatica pa ne moze biti baabin nikako..i tako ga uopste ne zove. A Dal je najbolji igrac FKS..Uz Musu...ostalo srednja talasika...(predvidjam jedno 75 dislajkova od pitara, jer oni ne podnose istinu kao ni one starkelje od 60-70 godina sa Velezovog foruma, napolitanke jos placu za srboslavijom).Iskreno, u odnosu na igracki kadar ovo je tanko.A vi bubajte minuse do sabaha ako zelite, ja vam iskreno govorim.
Hordas_00
Bravoo momciii
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.