40

Komentari (40)

E mater vam natakarim svima koji današnju igru popljujete, neće u go i neće....
PRESEDAN
Bitango,povedi kakanjsku varalicu sa sobom,Amin
bazaorao
Jer mi smo divovi, naš je cijeli svet.....hehehe
Lafac
Imamo mi u klubu i psihologa, čovjek radi, priča. Izgleda da je ovo do Božijih domena, nije više ni do psihologa. Dudić je dobio pitanje da li razmišlja o tome da angažuje vjersko lice. – Razmislit ćemo i o tome da angažujemo vjersko lice – odgovorio je Feđa.
Krajisnikljuti73
Sve nesto protiv Dudica...po meni je odradio sve kako je trebalo...Siroki nije presao polovinu kako treba,al kad nece onda nece...mozda je Dudic trebao uci da da taj gol..
plemic
rezultat se piše.
SarajFK
MIRVICU DEBILU NEK TI KRMAK DUDUK I PRASAC HADZIC UZMU SVE!!
Fejker
Nehumano je sta su uradili ovom sirokom, isto 0-11 da su igrali ???
Starigrad01
10 prečki i stativa,dva promašena penala još minimum 40 zicera od početka prvenstva.Baš što je previše,previše je.Što je još gore ovo traje godinama.ABD red je da se sad sreća polahko okreće i na našu stranu.Volim te moje Sarajvo
Shaba
Strasno. Dusa me boli. Pa ne mogu da vjerujem da ovako nece, da niko ne zna ugurat u gol. Likovi ko da nemaju zrno samopouzdanja. Pa nez vise sta treba uradit, ljudi sami , sa 6-7 metara fulaju. I to tako iz utakmice u utakmicu. Treba otic iz Zenice ne lezi nam nikako.
King_Kenny
...ovo je klasicni baksuzluk,jednostavno ne ide...ima tu i igre neke solidne,ne mogu nikoga kriviti...podrska treneru i igracima,krenut ce kad tad...ni Sarajevo ni Liverpool da me usrece,zastopali skroz...
BH_Drina
Užas, sa ovakvom realizacijom ako se izbori Evropa bit' će uspjeh.
Amcho1
Odlična igra Sarajeva, ovaj put zaista nismo imali sreće. Ono što me raduje, dobro smo stajali nazad i nismo primili go. Biće ovo dobro dok se još malo uigra ekipa.
Ecosport
Tako je, do kraja sve ovako, ne primit go, al i ne zabit go.
BH_Drina
Ma tako je, dok se malo za'ukću što kaže Čkalja, a kola prolaze i bodovi se prosipaju.
Amcho1
Pa ovaj put stvarno je falilo sreće, pa jarane, 2x precka, 2x stativa. Totalna dominacija, ako ste gledali, ali kad nece, nece.
Kladionicar_iz_mira
Yebem ti fudbal i majku i pravdu vise
Baboisback
Zadnjih 5 utakmica 6 bodova.....bruka i sramota. Igraci nek ne izlaze iz svojih rupa nikako.
PRESEDAN
Bitango napusti klupu!
Ecosport
Je li ti se vratilo Dudliću? Jeste, ali ti se vratilo sve što si zaiebo Veleža.
Uranija
Dosadni ste brate, nemoj biti seoski kmečavac više, dosta je.
zgembo.popuslic
Moji pitari, negdje ste dobro ograjisali. A ima malo i do igraca koji ne znaju opalit po lopti nego sve neki mrljavi sutevi.
Lavillenie
Torpedo bod ko kuca.
Uranija
Mitomanska izjava
user1571956549
Jojjjj.... Fergusone podsjecas ma na onaj traktor birvaktilski Ferguson... Trkatakatratataka.... Hhahahahaha Nemam rijeci.....
plemic
ne mogu ništa širokom, a sa nama bi se "gonili".
Edin Merlin
Orangutane ko ti drma kavez..!
Ajax11
Kada jednostavno ne znaš!
SarajFK
Cestitke nasima strucnjacima na velikom bodu. FK HADZICEVA PRCIJA!
Mostarac94
Fedja Dudic ko da je proklet, i dok je Velez vodio realizacije je uvijek falilo i sad ista situacija u Sa, super igra al kad gol treba dat nema ko
Uranija
Adnan tz
Pod hitno kod hodže da sihire skine vama. Sta ste isfulali danas a i prije protiv nas slobode je za ginisa
PodvarakANeKupus
Realizacija za sve BH igrače izuzev Džeke je strana riječ
Uranija
SarajFK
FK Celik je za nas gigant i primjer kako treba rjesavati probleme. Mi se prodasmo kerojedu kojeg zaboli neka stvar za nama i koji nas iznajmljuje drugima kao neku staru olinjalu kuravelu. Da nam je bar nasao nekog normalnog nego nas dao ovom seljacini iz hadzica koji je uhl****o hadzica, duduka i one glupace koji svi zajedno klub vode ka gasenju. OVO NIJE NASE SARAJEVO I STIDIM SE OVE PRCIJE KOJA NOSI NAS STARI GRB I IME!
Amcho1
Ugasi se hejteru.
rajvosa1hz
E varešanoviću konjino
Uranija
Pravo mlado nadobudno kljuse
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti