132

Komentari (132)

amiriamir
Ovom se bodu najvise obradovalo hrvatsko cvijece(MANIJACI).Sarajevo je odigralo dobru tekmu,sa tempom,puno sansi,pritiska.Penal nisu iskoristili,Sloboda se branila i odbranila posteno.Posteno osvojen bod pun znoja.Medijska hajka zeljinih portalica i novinara porijeklom od Vlaaenice do Vragolova ciji su roditelji navijali za srbijanske klubove dostize vrhunac?Kafa Zeljo popusi "nesretno izgubili",ili jednostavno izgubili,kad Sarajevo izgubi pise se "na Kosevu kriza","kriza produbljena""zvizduci".Na Kosevu 8000 a ono bilo 10000,pa opet na Kosevu 9,500 a ono 11000 prodanih karata(Na Grbavici dodje 6000 pisi 8000?),Zimus kazu "odlazili li Mirvic?"a ne pisu da ih nece niko ,ni Diglisic, sve sa ciljem da se Sarajevu s**** sjelo jer je sve posteno i nema dugova.LOPTASKA SEKCIJA NOGOMETNOG KLUBA ZELJEZNICAR nastala od madjarski jevreja i ustasa citav zivot laze.Tito im dao zemlju i nasi starci napravise stadion SDZ kojeg je SDA otela i dala FDZ,danas se lizu sa SDA satro protiv sistema.Svaki sistem im valjo a pogotovo USTASKI,ni jednog Bosnjaka u sastavu,bas ni jednog u nastanku,dok su nase vjesali oni su igrali ko loptaska sekcija.Zato se malo opustite,bavite se dugovima svojim a ne Sarajevom.Slobodi cestitke na borbi.
Famos1987
Uhljupima ni sudija ne pomaze uvjak naucili guzovace
Hellas
2 crvena Igmanu, penal protiv Slobode. Sudije se slomise i opet 0 bodova. Sta kaze Dudic za sudjenje u Velezu je bas bio nezadovoljan jel sad ovo dobro?
amiriamir
Vama dva penala protiv Sitija,penal protiv Borca,pa sta?Ako je nesto bilo i treba da svira.Protiv Borca su nas sudije cepile 90.min,ofsajdi po 3,4 m pa nista.Idi skupljaj sergiju za dugove kluba,niko vas nece spletkarosi sa Grnavice,vidi se da su vas ustase napravile ko loptasku sekciju,samo hinjavost i laz.Prodje ti mladost bez titule seljucane a ti se Sarajevom bavis?
Zulfikar
Zbilja ovo je sramota, da sam navijac Sarajeva zaista bih se postidjeo nakon dosudjenog penala.
user1574859714
Ahh kako se Sloboda usudila prvacima svemira uzeti bodove. Sram ih bilo. Smijesno je vise komentarisati ove petare iz lavora.
maco12
Prvu rečenicu moraš pročitat par puta da bi vidio da je se sloboda usudila uzeti bod čuj mogli su pobjedit?? mogli su i ligu prvaka uzet??.Ove godine uložili su u marketing više nego u ekipu??.Ovi novinari prave od njih Reala ali džabe vjerovatno 7m sutra ferguson leti sa klupe a do prošlog tjedna čuda radio??.
Hadzija123
Sarajevo moze odigrati ovakvu utakmicu samo protiv ekipa koje se brane koje i ne pokusavaju napasri dati gol svaka ozbiljnija ekipa koja iole igra fudbal napadacki koja ide naprijed po gol ce dobro proci protiv sarajeva jer oni nemaju odbrane nikako
user1655831611
Jedva čekam Sarajevo Zrinjski da im Zrinja zabije 4 komada ko prošle sezone
veliki73
Hahaahahahahaha Feđa odlaziiiiii
bazaorao
Sramota. Šta sudija radi da navuče pobjedu sarajevskim divovima protiv tuzlanske djece. Čestitam omladino na zasluženom bodu.
pjanke.sa
Hahaahaahahaah mitomanijaci na djelu, izmigoljili sre se VELIKO FK SARAJEVO odigralo nerijeseno.
Haroldinjo
Sramota koliko su im navlacili i neke sitne prekrsaje svirao sudija za njih ali pravda je zadovoljena SAMO SLOBODA ❤?
pjanke.sa
Hahaah sto si ti zemo gledo?
fukaraslana
Klosari Sa hicete da otmete utakmica Bravo Sloboda
pjanke.sa
Ma bravo ne mozes otet ali mozes se braniti 90 minuta i radovati se bodu ko da ste protiv Reala igrali hahaahahah
Toniche
6 utakmica 10 bodova hahha opet ce im. Zrinjski 40 bodova pobjec..
user1655831611
user1653764640
3 zuta sarajwvo trebalo dobiti za simuliranje
pjanke.sa
Hahaahahahahaahaah odlican si. Odakle si se ti izmigoljio?
Comandini
Kapic je sav negativan, svaki dan ga vidjam. Mislim da nije on trebao pucati.
siroki1991
Za novinara: Po kojoj metodi racunanja je Sarajevo prvo? Imaju isto bodova kao Siroki i losiju gol razliku…
user1655831611
I više utakmica
PRESEDAN
Ovakvu Slobodu ne dobiti je grijeh,e moj demagogu.
pjanke.sa
Hajd ba ne seri ni ti vise ljudi se brane sa 4 u odbrani i 5 u vezi stoje svi na 20 metara. Moramo jos pure jesti da probijemo takve bedeme. Vidim ja da si ti za smjenu Fedje odmah nakon 6 utakmica. Nadam se da je Ismir malo pametniji od nekolicine vas.
Adnan tz
Sloboda se branila svim silama,al ne kontam kako ovo Sarajevo ne zna dati gol iz 7 zicera .jeste bili bolji mozda i zaslužujete 3 boda jer ste stiskali .neko rece da mi se samo branimo a borca smo napadali 90 min. Ovde nam Sarajevo nije dalo disati i to je to
HUNTER
@Adnan tz kapa dole za komentar. Komentar pravog navijača i poznavaoca fudbala. Sloboda je bila odlična u defanzivi, a ovim mojim manekenima naći dobrog limara, da im malo krakove izvuče, pa će valjda nešto pogoditi. Pozzz
HUNTER
pjanke.sa
@Adnan tz majstore, pa vrlo je tesko psiholoski igrati protiv ekipe koja se brani ovako grcevito. Nismo jos na tom nivou priznajem. Za to nam treba jos malo uigravanja i povjerenja izmedju igraca. Bilo je ovo danas ok, bice sve bolje i bolje ja se nadam. Ne razumijem samo zasto se Sloboda ovoliko branila veceras? Koji je razlog?
Dragan_B
Trebo šutat Dal Varešanović br.10 igračina babina.
Ecosport
Hahahahahaha guraju ga max, ali džaba kad je mali taraba
pjanke.sa
Ej vas dvojica, sigurno ste jako uspjesni u töme sto radite i vasa djeca su sama sve napravila pa komentarisete Dala i familiju Varesanovic. Da i on je kao i ostali podlegao pritisku igranja j velikom klubu. Ne mozete vi to shvatiti. Ali bice bolje, samo vi nastavite pratiti.
Husrefbeg22
Bila su tri penala prije onoga zadnjega. Ali je problem sto je sebicni Kapic zgrabio prvi loptu i odlucio sutati penal Klub treba testirati igrace na treningu i odrediti nekoliko igraca koji ce pucati penale. Ocekivao sam da penal puca: Ahmetovic, Dokanovic ili Dzafic. Glupo da gluplje biti ne moze. Sloboda dode do sesnaesterca dva puta iz prvog suta postigne gol i uzme bod. Tako treba i Dudic taktiku: bunker i na kontre. Stace ti posjed lopte , sanse kad nejma golova i pobjede.
amarmusan
Kakva 3 penala bolan bolan
Edin Merlin
Ograisali. Nemam drugo objašnjenje..!!!
pjanke.sa
Sad cemo protiv zeljkana skinuti sihre sa ekipe reko meni torabi
pjanke.sa
Ja vise zeljovaca nisam vidio ni na jednom postu o njima. Eto nas slijedece kolo pa onda komentarisite.
Eno30
Ima da ih Željo ove godine podere kao mocart kajdanku
pjanke.sa
Ja jedva cekam derbi bas da vidimo koga ce Zeljo poderat.
user1659241686
Bolje sad na početku nego na kraju. Frapiran sam Dudićeviim neznanjem
SarajFK
Ne pomazu nam ni sudije sa ovakvim trenerom
HUNTER
Botino, provaljen si i sikter keru.
Hadzija123
Zasluzeno bod po pod pred 500 gledalaca najgledanije kluba u drzavi
Jasko.Tz
Krenuo Kapić se radovati ??
pjanke.sa
Super ste se odbranili sa 9 igraca. Kako vas nije stid da ovako igrate vec 30 godina??!!
King_Kenny
@pjanke.sa ...oni su zreli za 2.lige odavno,ali brka je da ni ovakve levate ne mozemo pobijediti sa najplacenijim igracima u ligi...
pjanke.sa
@King_Kenny lagano brate lagano. Ja ti kazem da ce se ovo sve sloziti. Samo strpljenja. Ne znam na osnovu cega ovekujemo da promijenimo trenera, 9 igraca i da za 3 mjeseca poharamo ligu pobijedimo sve po 6:0. vjeruj ti svom bratu bice ovo sve super!
retro
Kona cirkus od ekipe, zasluzeno odbranjen pnal jer nije ni bio svakako. Padali su vcras bar 10 puta nebili penal dobili presmjesna ekipa !
pjanke.sa
Eto nas na Grbavicu pa da vidimo ko je cirkus od ekipe. Pripremate se za derbi ima 15 dana vam se gace tresu.
retro
@pjanke.sa nemoj tako mi vas branimo ti prijetis, nije to lijepo...pa jesi vidio kako smo tuzlu naruzili zbog vas ide i igmanu i slobodi po usima
kaliopi
Ma hajd molim te objasni po kojem fudbalerkom pravilu nije penal, i faul je i još rukom igrao lik, jel moguće da si nerealan tako?
pjanke.sa
@retro hajde brate lijepo ste to uradili hvala ti. Vraticemo vam sve na derbiju ne brini. Poceli ste i proslo prvenstvo dobro pa ciju ciju tup….
retro
@kaliopi brate oboica idu na loptu sta je trebao sklonit se da neometano zabine jel ga mozda udario po nogama, ne razumijem druze trebali su dobit bar 3 zuta za simuliranje suljicu bjezi lopta i kad vidi da nmze stic pada salcin u obicnom duelu pada i mase ruka.a daj nemojte zahebavat na silu su htjeli pobjedu i eto dobili penal al tanki su ko papir
Trenbolon
Kakva pogana ekipa je ova sloboda...antifudbal....ugasili se
pjanke.sa
Uzas ali uzas. Pa 30 godina igraju brane se svaku tekmu protiv nas ali svaku.
Trenbolon
Kompleksi burazere....
hakim_ziyech22
A šta su trebali kralju, da vam puste da date gol ili da sami sebi daju gol kad vi ne mozete? Svaka ekipa ima svoj stil igre. Sarajevo ima 3 puta bolji i skuplji igrački kadar i 5 puta plaćenije igrače i logično je da je Sloboda zadovoljna bodem i da će ga braniti svim silama.
pjanke.sa
Hahaahahaahaha brani se Sloboda i raduju se bodu kao da su sa Bayernom igrali. Ustvari i jesmo Bayern za njih. Ovakva igra kad se napada i nema se srece, onda je X oprosten super. Vratice nam se na derbiju! Naprijed moje Sarajvoooooooo!!!
bazaorao
A vi napravili euforiju nakon sto ste dali gol kao da ste ligu prvaka osvojili, a ne juniorima zabili gol
SA1921BA
@pjanke KLJUSINO HAHAHHAHA
zeničkidokosti
Sta seljacina iz velegrada zna sta znaci ne bacaj baklje na zeren
Ljacmu1
Čudno da nije Ahmetović pucao penal
zak84
Tuzlanski primitivac….. jel ga stid onako psovat dok izlazi…. Dno naseg fudbala
green_dragon
Ovom Jahicu bi i Simeone pozavidio na bunkeru.....koja bruka u pm
pjanke.sa
Simeone mala maca za ovog.
Nele.
Hahaha pravda. 100 puta pali u 16, glumatali, trazili penal a niko zuti nije dobio. Bravo Slobodo.Cestitke.
King_Kenny
...tanko je ovo opet...Sloboda ce se boriti za opstanak i nju ne mozemo dobiti...dzaba 23 suta kad je sve to jalovo...zadnjih 10 minuta sva igra se svela na padanje u sesnaestercu i na kraju dobiju penal i ni to ne mogu da zabiju...ne znam sta da kazem na ovo...
Salgijica
Sarajevo ne bi pobijedilo da je na prazan gol sutirao. U takvom su stanju
Mirkob
Ovo je sve zato što se smijete drugim klubovima, sve vam se vraća
SaDrugeStrane
A vi ste samo MALO sarajvo MALE horde MALO kosevo
user1571956549
RajvoSa1987
Djeca nam se smiju moj Reufe, samo 1:1 protiv mrtve Slobode...
mido1921
Kako je Ferguson?
789012455
Super kako je Ancelotti
Lavillenie
JOJ silji im sudija da dobiju i opet ne mogu hahahahahhaha ima pravde Sloboda ostecena
HUNTER
To se ti našao pričati o šiljenju, namještanju i pravdi?
Lavillenie
@HUNTER pa kako si mi dobri moj jel to guzva na ulazu u misiju rupu pa se javljas dok nisi uteko hahahaha
pjanke.sa
Ko o cemu mitomanijak o postenju.
Lavillenie
@pjanke.sa Ima pravde da je ko zrno graska..
HUNTER
@Lavillenie Evo dobar ti, bio na tekmi pa se vraćam u šeher Sarajevo. Šta ima u Ustikolini, seljucane rumeni?
Lavillenie
@HUNTER joj isfurala ti ta prica da ti stanujes u sarajevu a da svi neistomisljenici zive po ustikolini, romaniji i sl. Nesto si mi sumnjiv sa porijeklom cim toliko forsiras stanovanje hahahaha ali otom potom
HUNTER
@Lavillenie dobar si ti Ustikolina Boys, ovako da se šprdamo sa tobom i još par seljucana ovdje na portalu. Nego, hajde poslije vikenda, kad se vratiš iz rodne grude, javi se da te malo provodam po gradu, da ti pokažem gumu što gori, da vidiš malo crveni tepih... Tu sam ja svaki dan, pa bujrum
user1653764640
Najbolje ti je da se vratis u pickz materinu
Lavillenie
@HUNTER sve se vise bojim da ti ni na ekskurziju u sarajevo sa osnovnom skolom nisi dolazio hahahahahha ali sada si veliki momak valjda imas auto dodji, pokazacu ti ja gdje ima besplatno parkinga da ne placas
HUNTER
@user1653764640 Mogao bi da svratim do tvoje, da se braco ima sa kim igrati.
HUNTER
@Lavillenie samo se ti javi rumenko, i nemoj balegav da dolaziš. Nisam ja neznalica kao ti da parkiram auto na Lapišnici, pa da hodam po gradu ko Hanifa. Meni besplatan parking ne treba, ja za minutu gdje god hoću u centar, a tebi možda i sati trebaju samo do Vijećnice. Razlika je to
pjanke.sa
@Lavillenie kakve pravde sta buncas ti bolan? Bas vas je strah sviju velikog FK Sarajevo da ste toliko radosni kad mi nerijeseno odigramo.
Lavillenie
@HUNTER fejk sarajlijica to ti bolje stoji nego hunter jedini put kada si ti vidio vjecnicu je kada bude osvjetljena nekim bojama u znaku neke drzave pa portali objave sliku ili kada se neko vjenca u njoj hahahaha
Lavillenie
@pjanke.sa tebi ba krivo sto nema vijesti da je zeljo u krizi pa nemas gdje gluposti pricati osim na vjestima o torpedu
HUNTER
@Lavillenie Hajde rumenko na spavanje, valja ti ujutro u krompirište, a ja odoh da ispratim SFF i ovu raju sa crvenog tepiha? Znaš šta je SFF? Brzo odgovori, ali nemoj da se mučiš ako ne znaš, odmah da ti kažem nije naučna fantastika.
pjanke.sa
@Lavillenie pa nema vijesti zato sto kad dodje klub do dna onda se nema sta pisati vise o njemu. A i svi portali su 30 godina uvijek pisali bolje o zelji nego o Sarajevu, hajde drago mi je sto se zabavljas kad mi pdigramo nerijeseno. Vidjecemo vas sutra protiv Borca kako ste jaki.
Mido
@HUNTER levat završio ti se sff. Tako da i ti malo smanjiš usmrdi forum.
Famos1987
Famos1987
Jako jajajvo nisi ti dobar
HUNTER
@Mido ko je tebe uhljupe lojavi šta pitao? Tukneš na kilometar papane i ti se nekom kačiš na komentar.
HUNTER
@Famos1987 šta je bilo Hrasnica Boys?Neko drma kavez majmunčiću?
HUNTER
@Famos1987 miran avlijaneru krezubi, da ti ne bi bilo štucanja po kući. Mrš džukelo
Mido
Tvoj baba, mama, sestra .... Jak si
Tas14
Nemamo veznog reda ni stopera….
kurjak
Bod ko kuća, bravo crveno crni.
SenadSadikovic
Jbo te led padali su dok im ne dosudi penal.
green_dragon
Ajde ne rise nisi ni gledao utakmicu.....cist penal pri tome stoper Slobode jos i rukom igrao
Nele.
Trebali 4 zuta dobit zbog glumatanja.
Amcho1
Budalo, lik igrao rukom, jesi corav
789012455
Sudija smjesan
Arma
Hahahahaha pa dao vam je penal u zadnjoj minuti sta hoces?
pjanke.sa
@Arma kome je ba dao penal?? 2 penala ranije nije svirao. Hajde branili ste se fino i odbranili.
Lavillenie
@pjanke.sa imas li trunku stida kada takve stvari pises hahahahah
pjanke.sa
@Lavillenie ma stida pored vas mitomanijaka ne moze covjek imati ni za 100 godina. Pa nije vise ni Bandic po nalogu Vice mogao da ofirno ne svira penal. Mora od 3 svirat jedan pajel?
Iziksaudvicu
Arteta na aparatima hahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.