Izuzetno loša utakmica velikih rivala

Nula na derbiju!

48

Komentari (48)

Karanfil
Znal iko igral se iduća utakmica i gdje ? Da povedemo djecu iz obdaništa na predstavu.
mido1921
Stručnjaci ne kenjajte. Kad bi otvorili oči vidjeli bi da savez namjerno uništava BH fudbal. Jel mislite da slučajno se igra u trening kampu pored 100 stadiona!? Jel mislite da se slučajno igra u 13h radnim danom!? Jel mislite da stvarno nemamo dobrih sudija!? Jel mislite da je zbog nekog realnog razloga zabranjeno da dođu gostujući navijači? Cilj Vice je uništiti fudbal u BiH, jednog dana će te to shvatiti. Umjesto da se svi borimo za fudbal vi se međusobno koljete i mrzite, a imamo zajedničke neprijatelje u fudbalskom savezu.
Realno01
Ma kakav crni stadion,Vico,navijaci i uslovi.Jesi li ti gledao danasnju utakmicu.Jesti li ti ziv bio gledao amatere na terenu,da AMATERE.Ovo je sramota nazvati igrom.Kakva crna opravdanja trazite.Gdje vam je obraz ista opravdavati nakon ovakve utakmice
E.Car
Realno trebali su igrati na šljaci jer bolje nisu ni pokazali!!!
user1665497457
Mozda bi i bilo bar vise sansi, da "veliki" treneri nisu davali instrukcije pored aut linije ...
E.Car
Kad ih spojiš dobiješ pola trenera i frtalj stručnjaka!!!!
user1678288856
slab derbi , pojedinci su odigrali dobru utakmicu u oba tima .
Ecosport
Kakvi klubovi takva igra i takav rezultat. Čista NULA. Sarajevo se naložilo da ima najjači tim, a ti "naj naj" bordo igrači ne mogu ništa protiv plavih "osrednjih" igrača i igrača zrelih za penziju. To govori kako ustvari Sarajevo ima "najjači" tim. Da nije smiješno bilo bi žalosno. Kažu da je do Mirze, a nisu svjesni da im igrači ništa superiorni nisu naspram plavih. Kaže onaj debil Avdić, doći će 3 boda protiv Veleža. Doći će ti 3 rinake protiv Veleža. Fasovat ćete tricu mamicu ti ćelavu.
Drakula
Katastrofa djaba pobjegao sa posla da gledam ko covjek. Sarajevo drzalo igru,zeljo se borio i uzeo bod. Konkretne akcije osim prve sanse za santos i hamzu
Starigrad01
Mirza mi nije mrzak.Naše je djete Al on se u ovom nažalost,slabo snalazi.
frank_leone
Ljudi meni ovo tesko gledati
AjmanMuj
Pa logično da nema golova kad nema navijača da ih slave ha ja. Šalu na stranu. Jad od lige
E.Car
Sarajevu na klupi sjede igrači koji bi bili nosioci igre u Želji i u skoro svim klubovima PL. I pored toga Željo bude ravnopravan sa njima!!! Kakva god da je utakmica bila mora se Mulaliću čestitati jer je uspio otkinuti bod Sarajevu. Sudija je OK, i jedne i druge je podjednako oštetio, mislim da nije namjerno jer znam da je navijač Sarajeva ali Peljto i Kaljanac su pa su uvijek derbi dobro sudili, mislim držali su se kriterija.
Rizzle
Sudija se nije držao kriterija nego se držao NULE. Bilo je materijala za crvene kartone u obje ekipe, ali nije htio da daje prednost nikome. To se najbolje vidjelo na kraju utakmice kad je prekinuo napad Sarajeva da bi svirao faul nad Ziljkicem koji je u dobrom prodoru, samo da ne bi ušao u šansu i da se odbrana željezničara postavi.
rabodimis
Mirza svjesno ugusio utakmicu sa onim svojim mahacem rukama.. Njima izgleda samo stalo do tog da budu antipaticni, cudnu naku tradiciju gaje.. Utakmica fuj.. Nedo Bog nikom..
Bajernovac
Bajernovac
Nasa realnost cuj trening centar derbi debela 0 bauern trening jaci od ovoga
Noname992
Derbi nije derbi bez navijača, hebo tekme bez navijača
Ajax11
A nesmije pokazati crveni karton Kosoriću ...haha, treba glavu da mu otkine
PapaK
Sta kazes za Dzafica? Nije bio drugi zuti?
papagaj
Antikomunjara
NIKAD GORI DERBI!.....Igra- NULA..Onaj Varesanovic bezveze lik.kao da je cito moj post kad sam napiso da imam osjecaj da se igra negdje u Antaliji na pripremama:)...Onaj Brazilac u Zelji Santos, uz Bilbiju, je najveci simulator u Premijer ligi.Trebo je fasovat zuti radi simuliranja.Ko mus eprimakne, odmah su jauci i krikovi-ama identican ko Bilbija!Stvarno bi sudije trebale poceti da im daju zute nza ono deranje!
Mostarac94
Zali bože izgazane trave
E.Car
Meho1505
Kako sam se umorio gledajući ovo, fuj
Nele.
Jad i cemer, al bas nista-nista. Taktika nabi loptu nek nije kod tebe.
user1676180326
Trening na trening kampu!
bavarac88
Ovim sudijama definitivno treba ****at mater dok god se ne nace da sude.Bolje se vjerovatno sudi u 4.ligi u africi ako uopste i postoji ta liga.U nas svaka tekma jedna ekipa ima navijaca sudiju.Ovaj je definitivno bio na strani zelje jer previse sjeckanja igre Sarajeva,sviranje bespotrebnih prekrsaja,crveni karton za kosorica koji nije smio da pokaze,,,jadno sudjenje.Zeljo bez igre,ocigledno su dosli samo da ne izgube,Sarajevo dosta konkretnije i bolje...
TTV.KenyTB
Jel ti čitaš šta ti pišeš ?? Pa sav bijes vaših plaćenika nesposobnjakovića iskaljuješ na taj gnusno lažan način,pa kako te nije sramota imati ekipu kakvu imaš,imati imena kakva imaš i da ti truhli Željo skine bod i parira hladno.
Meho1505
Šts je tu imao isjeckati, i jedni i drugi nisu na nivou 4škotske lige
E.Car
Jeste upravu si, sudije su katastrofa. Čist gol Želji nisu priznali, lopta i golma prešli liniju gola. Dzafic je trebao ostati u Zeničkom zatvoru za ono udaranje!!!
bavarac88
@TTV.KenyTB ti bolesnice jedan na psihijatriji te cekaju,nemoj vise da bjezis jer su vec digli ruke od tebe ,kazu da ti nema pomoci...nemoj vise da otvaras usta jer zagadis citavu okolinu svojim komentarima...
bavarac88
Meho1505 izvini jarane,ali ti onda nisi gledao utakmicu ako je tako kao sto kazes...wozdra
bavarac88
@E.Car i ti si bolestan jarane...covjek na liniji stoji i hvata loptu,cocalic ga gura u go i tebi je to cist go..Govoris za dzafica ,a Kosoric nista ha...odmah pod hitno da ides oftamologu,ima za tebe nade
PapaK
@E.Car: Brate, da ti tvoj Manijak kaze - ono gola nije vidjelo. Stavise, Cocalic nogom gura loptu iz ruku golmana FKS. Cist faul. Nemojmo krivca traziti u FKS i sudijama, nas glavni krivac je anti-fudbal Mulalic.
E.Car
@PapaK druže malo ložim ovog @bavarac88 a mogu ti reci kao bivši golman da je ovdje lopta vrlo vjerovatno prešla liniju kada ga je prvu put dotakla u stomak. To je vrlo teško vidjeti osim na kamerama sa strane. Njegove noge su bile u tom trenutku iza linije a on u sagetom položaju i lopta ga udara u stomak, on je ispušta ispred sebe jer je to sigurnije da nije u golu. Poslije je Coca napravio prekršaj u borbi za tu loptu ali bitnija je situacija kod prvog kontakta lopte i golmana. Za Mulalica si u pravu, on je dobar kao trener defanzivne linije i moralista, tj. pomoćni trener. Treba nam mozak kao što je bio pokojni Osim a vala i njegov sin nije loš koliko god mi nešto pričali. Međutim pored svega ovaj bod je za nas ko kuća!!!
51826291919188923
Sramota od fudbala
SaDrugeStrane
A rekoše pitari da uzimaju glat ovo
Make075
Atomski nogomet :)
nakopitam
Mirviceva mladuncad protiv ivanovih krmaka, normalno da je NULA
E.Car
Hebala ti krmad seku u lijepu koku a može i u C fazu ako joj je milo!!
nakopitam
Hebao ti krmak ivan osim brata u bilo koju fazu
Convicts
Opet se papci dogovorili,jadan je ovaj futbal kad jedan Mulalic kroji sudbinu takvim klubu uzas.
E.Car
Terapija, Terapija!!!! Ne preskaci je!!!!
Varesanovicu napolje
PapaK
NULA OD DERBIJA.
user1590428325
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.