Sarri čini sve kako bi se riješio Pjanića: Nakon Barcelone sada ga nudi još jednom velikanu
Foto - EPA

Bh. veznjak na izlaznim vratima Juventusa

Sarri čini sve kako bi se riješio Pjanića: Nakon Barcelone sada ga nudi još jednom velikanu

M. Šljivak

Trener Juventusa Maurizio Sarri očigledno ne želi Miralema Pjanića u svom timu naredne sezone.

Iako je bh. veznjak bio među najboljim fudbalerima Stare dame, Sarri ima svoje planove za narednu sezonu, pa bi tako u Torinu najviše želio vidjeti Jorginha iz Chelseaja.

Naravno, želja mu je da se dovede još nekoliko igrača. Pjanića je ponudio Barceloni u zamjenu za Arthura, no Katalonci nisu spremni da prihvate taj prijedlog, a sada je bh. veznjak ponuđen još jednom velikanu.

Tuttosport tvrdi kako bi reprezentativac Bosne i Hercegovine mogao biti ponuđen Manchester Unitedu u razmjeni za Francuza Paula Pogbu.

Ekipa iz Torina silno želi vratiti svog nekadašnjeg igrača koji je među Bianconerima pružao najbolje igre u karijeri, a Pjanić se spominje kao dio paketa koji bi otišao na Old Trafford.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pored Pjanića spominje se i odlazak Aarona Ramseyja, ali i Douglasa Coste, te Alexa Sandra i bit će interesantno vidjeti hoće li do razmjene na kraju i doći.

Pjanić se također povezivao s PSG-om i vrlo lako bi se moglo desiti da 30-godišnji fudbaler napusti redove Juventusa u ljetnom prelaznom roku.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1587913103
Gluposti sve, romeo agresti, novinar koji pokriva Juventus je rekao da je sve to lazno. Ponude nisu dobivali za pjanica i nisu ga nudili nikom. Osim ako dobiju veliku ponudu za njega onda bi razmatrali ideju.
5 1
Edin Merlin
Prije će futavac Sarri otići nego Pjanke..!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi