56

Komentari (56)

ako1986
Samo lud covjek moze i pomisliti da je borac sampion... Do zadnjeg kola se nece znat bit ce izmedju Sarajeva i Vice.. Zalosno...
ja_doso_nako
Nisam navijac ni jednog od tih klubova, ali svaka cast na ovom potezu. Mora se nekako zapoceti borba protiv lopovluka u savezu. Svi su bili pozvani uredno, dosli su oni koji vide problem. Ako su se dogovorili za bodove, neka su. Kad savez moze dogovarati bodove preko sudija, nek i klubovi dogovaraju. Sve najbolje vam zelim u ovom projektu.
bazaorao
Traze kitari opet Da im neko pokloni titulu. Tako je kad se navuces.
pjanke.sa
Evo ti banana orao.
HUNTER
I od mene paket da ne zafali.
bazaorao
Vi kitari ste i materijalna i mentalna fukara tako da vi nemate sta ponuditi nikome.
HUNTER
Šibe keru. Nego trči kod Brajlovića vidi da nije koja kost ostala za tebe avlijaneru.
bazaorao
@HUNTER to samo vi sarajevska fukara trčite i stojite u redu za kost. Kod nas je normala meso....
HUNTER
Dođi onda po jedan dobar komad mesine. Hajde prošetaj živ bio i javi se sutra poslije utakmice.
bazaorao
Koje utakmice fukaro sarajevska. Vi da da imate mesine ne bi ste bili gotov na izumiranju. Vi ste obicna havdika
HUNTER
Utakmice godine papčino. A za takve imamo komad mesine od 20 cm i fi taman da ti u te žvalje stane.
BordoBijeli_exyu_sa
Bravo cetvorka.
istok24
Šta su odlučili, ko će biti šampion?
pjanke.sa
Zeljkan nece ni da mu svi damo po 3 boda.
emanuelmacron
da je sazvo sastanak siroki ili zrinjski sloboda bi skinula gace ovako nek vas borac prestavlja u evropi,nego kako devet zutih puno brate,nepratim sarajvo,pa koliko su imali prije kartona u ligi,sumnjivo skroz.
south
e sad ovo treba istraziti sta je dog na ovom sastanku između ova 4 kluba kad se zna da srajevo igra sa ova tri kluba u nastavku
MLADOST
Kakve veze ima što igramo međusobno, pa svi su bili pozvani. Samo, papci su u strahu i nisu se smjeli odazvati, a znaju baliti kad ih sudija načuturi.
pjanke.sa
Ma nas Zeljkan a i ostali, samo palamude. Lezi i pravi se mrtav. To je politika.
south
Hajde ti pitaj svog vrlog Mušiju sta je dogovorio sa sarajevom oko fanima i jos neki stvari polako sve ce izaci na vidjelo smo lagano pravda je spora ali i dostizna bas kao i za ove stvari koje ublehasi sada traze kada su ispusili titulu jer im je ovo bila zadnja slamka spasa jer ako ne osvoje a nece ide raspad sistema kod vjetnamaca
sloboda1919tz
Jel ovi prave novu super ligu
ljoze_ono_na
Jesu li se barem ova tri kluba usaglasila da zele da ih i dalje kradu u korist Vijetnamaca kao sto se i do sada kralo, a ne u korist Borca kako bi se moglo krasti u buducnosti?
blukalr
Sastali se seljaci i veliki gospodin Husić
bistrik87
Ovi ostali koji nisu dosli nemaju pravu vise da kukaju na sudjenje.
HUNTER
Hvala Allahu pa neka nisu došli, kokuzluk je prelazna bolest.
Zaccheroni
Samo neka se UPISE VELIKIM SLOVIMA ko se nije odazvao.
HUNTER
VNAGO se nisu odazvala.
user1574859714
Sta hoce ovi pitari.Dobili par zutih,izgubili prvo mjesto i ne valjaju sudije. Sto se nisu oglasavali ranijih sezona,nego sad kad njima odgovara. Glume neki ozbiljan klub. Nek nisu ostali dosli.
GuiliDamou
Najbolji dokaz koliko smo spinovani i kako nas mediji uokviruju i kanalisu! Neko kaze ovo je komedija, opet ovaj dole da Sarajevo nije trazilo sastanke kad su bili prvi, jedan kaze da je cista komedija, ovaj jedan kaze da ovi sto su se skupili da hoce da stimaju rezultate... e moj brate, Sarajevo ima sansu da bude prvak, veliku sansu, organizovali su sastanak za sve klubove, za sve... ovo je samo dokaz koliko je Zeljeznicar kao klub licemjeran! Uostalom njima osvakva situacija “anarhije” i odgovara, jer da ima ikakvog sistema i vlasti ni oni ni Borac nebi igrali PL...
pjanke.sa
abaljic7
Bruka i sramota Azmira Husića , novoizabranog člana Izvršnog odbora, da takvog " biznismena " kupe za teren na Tušnju. Za gospodu sa Grbavice ne treba ni komentarisati , kakva uprava vidi se i po tabeli i po bankovnom saldu, a i tu postoji razlog nedolaska i cijena se zna ...
Mani
Svi su krivi i nikakvi samo vi niste. Gdje ste bili kad je Zrinjski uzimao titule pomocu nepostojecih penala u 95.min? Ili kad se poklanjala corona titula od strane Vice? Imate svoje ljude na skoro svim pozicijama u Savezu i vi se kofole sad nesto nasli bunit.
pjanke.sa
@Mani zasto se pasa niste zalili? Zato sto ste pi.cke. Strah vas bio Saveza kao i sada sto vas je strah. Ovisite o njima. Mrs!
Mani
@pjanke.sa brate jesi se ti juce rodio? Da se zalimo? Kome? Savezu punom pitara? Imate ljude unutar saveza na svim pozicijama i mi cemo kofole da se zalimo? Pucanje u prazno.

Daj mi molim te samo jedan primjer kako Zeljo ovisi o pitarskom savezu? ? zadnijh 10 godina nas karaju i ne vade.
Sarbit2019
100.000 KM po utakmici onome ko pobjedi Borac PARA VRTI GDJE BURGIJA NEČE
Tas14
Što su dušmani ljubomorni na ova 4 kluba!? Sve najbolje svakom od tih klubova
Chwilla
Kako su ovi pitari dvolicni. Dok su imali prednost 13 boba nisu spomenuli neke sastanke. Sada kada im je ugroženo prvo mijesto oni bi nesto sastancili!
Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Svaka cast klubovima koji su se odazvali,primjer kako gospoda radi.
Rivaldo
Navijac sam Sarajeva, ali ovo je komedija.
magistar
Čista komedija. Još u posljednjih 6 kola se igra sa Mladosti i Olimpikom šta baca sumnju da regularnost istih nakon ovakvog sastanka.
Ende
Nisi navijac Sarajeva nego si jado iz Novog Sarajeva koji se lazno predstavlja i navija da Borac pokrade do kraja ... sve se zna jadove jadni
GuiliDamou
Jesi navijac al na baterije od 1,5 V i to VARTA, po ostalim komentarima se to da zaklucit! Takvi “objektivni” ne navijaju za Sarajevo, sreca...
DanteDMC
@Rivaldo Svaka čast na komentaru.
HUNTER
Nisi ni N od navijača.
donado91
poznati Mensur Muslija :D svima poznat po lopovluku,nanogicama i 5godina zatvora :D
Sarbit2019
Žestoke premije daje Sarajevo svakom ko pobjedi Borac puno je 100.000 KM za pobjedu nad Borcem.Kažu Velež pare danas več dobio.
Realist
Sastali se najbolji suradnici Sarajeva a ostale i onako ne zanima vase plakanje
mosaljozemosaplavo
Ove 3 ekipe se vazda naguze sarajevu kada su u pitanju bodovi a sad kao imaju sastanak o regularnosti takmicenja
Bordobjeli
Istina je da ove ekipe naguze željkan Al redovno.
MLADOST
Mi Sarajevu, Vi nama, štaš, al' uvijek ste vi mašinica : )
BordoBijeli
Svaka cast ovim klubovima i sve najbolje u nastavku sezone PRIMJER OSTALIM
istok24
BordoBijeli
@istok24 Sva 4 kluba gospoda za vas papke:)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.