Sastavi za okršaj Nizozemske i Italije nagovještavaju kišu golova u Amsterdamu

Sve je spremno

Sastavi za okršaj Nizozemske i Italije nagovještavaju kišu golova u Amsterdamu

S. Grebović

Večeras će na Amsterdam Areni svoj susret drugog kola UEFA Lige nacija odigrati dvije ekipe koje se nalaze u našoj grupi i to Nizozemska i Italija.

Svi smo i dalje sretni zbog velikog boda kojeg je naša reprezentacija osvojila na gostovanju u Italiji odigravši 1:1, zbog čega će Azzurri učiniti sve da poprave utisak i upišu prvu pobjedu u ovom takmičenju.

Reprezentacija Nizozemske nije najidealnija za traženje prvog trijumfa, pa je sasvim sigurno da nas večeras očekuje spektakl. Sastavi izgledaju ovako:

Nizozemska: Cilessen, Van Dijk, Veltman, Ake, Hateboer, De Jong, Van de Beek, De Roon, Depay, Wijnaldum, Promes.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Italija: Donnarumma, D'Ambrosio, Bonucci, Chiellini, Spinazzola, Barella, Jorginho, Locatelli, Insigne, Zaniolo, Immobile.

Top Komentari

Martial9
I na kraju zavrsi Sa 0-0 il 1-0
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije